SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Maçını Çınar Yönetecek

0
Güncellendi - 2016-10-14 02:43:17
YMS Maçını Çınar Yönetecek
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligin yedinci haftasında görev yapacak hakemler açıklandı. Buna göre Şanlıurfaspor-Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Üst Klasman (Süper Lig) hakemi Serkan Çınar yönetecek.

TFF 1. Lig’de yedinci hafta karşılaşmaları oynanacak. Lider Yeni Malatyaspor, 16 Ekim Pazar günü ligin en az gol yiyen ekiplerinden Şanlıurspor ile GAP Arena’da karşı karşıya gelecek. Zorlu ve kritik mücadeleyi İstanbul Bölgesi’nden Üst Klasman Hakemi Serkan Çınar yönetecek. Çınar’ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Hakemleri Kerem Ersoy ile Alpaslan Dedeş yapacak.

Haftanın maçları ve görev yapacak hakemler şöyle:

15 Ekim Cumartesi

14.00 İzmir Atatürk Altınordu-Mersin İdmanyurdu/Çağatay Şahan

16.30 Balıkesir Atatürk Balıkesirspor-Sivasspor/Halil Umut Meler

19.00 Atatürk Olimpiyat Ümraniyespor-Göztepe/Mustafa Öğretmenoğlu

19.00 Elazığ Atatürk Elazığspor-Bandırmaspor/Erkan Engin

16 Ekim Pazar

14.00 Bolu Atatürk Boluspor-Denizlispor/Mustafa İlker Coşkun

14.00 Manisa 19 Mayıs Manisaspor-Adana Demirspor/Murat Özcan

16.00 Kamil Ocak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Samsunspor/Onur Karabaş

16.00 Eskişehir Atatürk (seyircisiz) Eskişehirspor-Giresunspor/Özgür Yankaya

19.00 Şanlıurfa GAP Arena Şanlıurfaspor-Yeni Malatyaspor/Serkan Çınar

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Yine güdümlü bomba diyebileceğimiz bir hakemle karşı karşıyayız. Geçen sene kazandığımız Karabük maçının hakemi desem yeterli olur sanırım. O maçta vermediği skandal kararları unutmadık. Benim diyeceğim siyasilerimiz bu federasyonu markaja almalı. Malatyaspor'un canını yakanın uzun süre tatile çıkacağını bilmeli.
    0
    0
    Yanıtla