SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Ömer Şişmanoğlu İle Anlaştı

0
Güncellendi - 2018-07-05 17:33:31
Yeni Malatyaspor, Ömer Şişmanoğlu İle Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe'den ayrılan Ömer Şişmanoğlu'nu kadrosuna kattı. Şişmanoğlu, kendisini sarı kırmızı renklere bağlayan imzayı atarak, formayı giydi. Sarı kırmızılıların Şişmanoğlu'nun transferinde İzmir ekibi Göztepe'ye herhangi bir bonservis bedeli ödemeyeceği öğrenildi.

Süper Lig hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, transfer çalışmaları kapsamında forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu ile her konuda anlaşma sağladı. Şişmanoğlu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. Şişmanoğlu, Evkur Yeni Malatyaspor'un formasını giyerek, resmi sözleşmeyi imzaladı.

Transfer çalışmalarında görüştüğü oyuncularla en kısa sürede anlaşmayı planlayan sarı kırmızılılar, son olarak Göztepe''de forma giyen Ömer Şişmanoğlu'nu kadrosuna kattı. 2013-2017 yılları arasında Beşiktaş'ta forma giyen Şişmanoğlu, Göztepe'de geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamamıştı.

1989 Almanya Hamburg doğumlu olan Ömer Şişmanoğlu, 1,86 metre boyunda. İleri uçta forma giyen Şişmanoğlu, sol ve sağ kanatta da görev yapabilme özelliğine sahip olmasının yanı sıra çift ayağını da kullanabiliyor.

FC St. Pauli, Konyaspor, Hamburger SV U19, Eskişehirspor, Beşiktaş JK, Antalyaspor A.Ş., Kayserispor ve Göztepe'nin formalarını giyen Ömer Şişmanoğlu, Süper Lig'de oynadığı 149 karşılaşmada 37 gol atıp, 11'de asist yaptı.

Türkiye U21 ve Türkiye A2 Milli Takımları'nda da forma giyen Şişmanoğlu, geçtiğimiz sezon İzmir ekibi Göztepe'de 8 karşılaşmada 158 dakika görev alırken, 1 kez gol atma başarısı gösterdi.

Kayserispor'da 57 karşılaşmada 9 gol 4 asist ile oynayan Şişmanoğlu, Antalyaspor'da 40 maçta 20 gol 5 asistlik bir performans sergiledi. Beşiktaş formasıyla çıktığı 27 karşılaşmada 6 kez gol sevinci yaşayan Şişmanoğlu, Eskişehirspor'da oynadığı 25 karşılaşmada 10 gol atıp, 3 asist yaptı. Konyaspor'da 13 karşılaşmada 1 gol, 1'de asistlik performans ortaya koyan Şişmanoğlu, Göztepe'de geçtiğimiz sezon 8 karşılaşmada forma giydi ve 1 kez gol sevinci yaşadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • BABA (5 yıl önce)
    Göztepe ile sözleşmesi bitmişti. Maliyetinin uygun olması lazım. Yıllık 500 bin TL den fazla değilse iyi. 1 Milyonun üstündeyse kötü.
    0
    0
    Yanıtla
  • sertab eser (5 yıl önce)
    nerde milletin elinde ıskarta kalan topçu varsa gidin onları alın aman ha böyle taraftarı türübüne çekecek kaltili oyunculardan uzak durun ali ravcı başkan sizden olmaz gerçekten kalite anlayışınız sıfır
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (5 yıl önce)
    Ya bırakın begenmeyenler neyin kafasında?? Adam Göztepe de dembaba yı mı kesecek.. a
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (5 yıl önce)
    Yeter artık Ali Ravcı seninle bu iş olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    Ömer Şişmanoğlu Göztepede lig sonuna kadar 8 maçta görev almış bir gol kaydetmiş takımda performansı düşük futbolculardan bir tanesi Malatya spor için bulunmaz bir adam bedava veya ucuz hayırlı olur inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Kekeme (5 yıl önce)
    Eren den Dening den kat kat iyidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Kumasi kaliteli .dembaba ve yahovicle birlikte goztepe de zaman alamadı ama bence iyi bir futbolcu aldik. Erol hoca katkı alacaktır. Goztepe de maliyeti yüksek olduğu için yıllık odemesi bize verdi bonservossiz .inş bu takıma katkı verir .
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (5 yıl önce)
    Malatyanın gol problemine çözüm olmaz.boş transfer
    0
    0
    Yanıtla
  • Boş yorum
    0
    0
    Yanıtla
  • +1
    0
    0
    Yanıtla
  • senin ki kadar olmasada
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın Gökalp (5 yıl önce)
    Başarılı olacagina inanıyorum hayırlı olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Çok yerinde,güzel bir transfer.Emeği geçenlere teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • geç sen onu. ne yerinde transferi.hangi takımda dikiş tutturmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet genç (5 yıl önce)
    Çok isabetli bi transfer hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (5 yıl önce)
    Moralli oynarsa çok iyi bir golcü hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa (5 yıl önce)
    fiyatı uyguna geldiyse güzel topcu malatyada vede erol hocanın yanında iş yapar diyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • muzaffer (5 yıl önce)
    geçen sezon göztepede neredeyse hiç süre almamış şimdiye kadar yaptığı ve kapasitesi belli neredeyse unutulmuş bir ismi getirmek yönetimin transfer başarısıdır!
    0
    0
    Yanıtla
  • sözlerinin arkasında dur. Bu transfer başarılı çıkarsa kaybolma. Anlaştık mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (5 yıl önce)
    Hocanın istediği bir transfer miydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Asla bize faydası olamayacak bir çöp transfer.Yedek kulübesine bile layık değil.zaten düzgün bir futbolcu olsaydı Göztepe bedavaya vermezdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (5 yıl önce)
    Güzel bir transfer inşallah yenimalatyaspora golleriyle katkıda bulunacaktır.Bu transferden dolayı yönetimi kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla