SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yeni Malatyaspor Ortak Değer'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:54:08
'Yeni Malatyaspor Ortak Değer'
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, takımın doğru yolda olduğunu ve hedefinden şaşmadığını ifade ederek, herkesi takıma destek vermeye davet etti. 

Başkan Gevrek, kulüp ikinci başkanı İlhan Kavuk ve yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla, Orduzu Pınarbaşı'nda bulunan Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın açıklaması yaptı. Yarın İzmir ekibi Menemen Belediyespor ile önemli bir karşılaşma oynayacaklarını ifade eden Gevrek, "Aslında kalan 2 maçımız var ve bu maçları kazanmak istiyoruz. İnşallah ilk yarıyı hedeflediğimiz gibi tamamlar ve ikinci yarıya öyle başlarız" dedi.

Gevrek, birlik ve beraberliğin şampiyonluğu getireceğine inandığını kaydederek, "Birlik ve beraberliğimizi sıkıntıya sokmak isteyenler olacaktır. Bu her zaman olmuştur. Bizim bunlara kesinlikle meyil vermememiz lazım. İşler doğru gitse bile maalesef bazen sıkıntılar olabiliyor. Doğru giden işi bozmak için çalışanlar olacaktır. Eleştiri her zaman olabilir. Biz eleştirilere her zaman açığız. Yeter ki bu eleştiriler yapıcı olsun. Yapıcı olduktan sonra eleştirilerin her zaman olmasından yanayız. Ama bu eleştirilerde hakaret ya da takıma zarar verecek şeyler olduğu zaman bunu kabul etmeyiz" şeklinde konuştu.

"YENİ MALATYASPOR ORTAK DEĞERİMİZ"

Yeni Malatyaspor'un Malatyalılar'ın ortak değeri olduğunu dile getiren Gevrek, şunları söyledi:

"Yeni Malatyaspor hepimizin. Bu takım ortak değerimiz. Birlik ve beraberlik olacaksa burada hepimizin takıma sahip çıkması lazım. Yaşanan sıkıntılara karşı daha da ciddi bir güç olmalıyız. Yönetim kurulu olarak bizim aramızda herhangi bir sıkıntı yok. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Malatya'da da herkes kenetlensin ve bizlere destek versinler. Başarı; birlik, beraberlik ve destekle olur. Biz gelip geçiciyiz ama bu kulüp kalıcı. Bu takım bizden fazla sizlerindir ve sizlerin bu takıma sahip çıkması lazım."

"ÇATLAK SESLER TAKIMA ZARAR VERİR"

Gevrek, birlik ve beraberliğin başarı için şart olduğuna dikkat çekerek, çatlak seslerin takıma zarar vereceğini ifade etti.

Takıma herkesin sahip çıkması gerektiğine vurgu yapan Gevrek, "Önümüzde uzun bir maraton var. Burada takıma sahip çıkılması gerekirken, kalkıp da takımda ve yönetimde bir sıkıntı varmış, takım hedefinden şaşmış gibi göstermek doğru değil. Bu gerçekten bizleri düşündürüyor. 'Bu bilmeyerek mi yapılıyor, yoksa art niyet mi var' soruları kafamızda oluşuyor. Bütün liglere bir bakın, biz hedefimizden şaşmış mıyız? Biz inancımızı kaybetmedik, kaybetmeyeceğiz. Birlik ve beraberlik önemli. Eğer bu birlik ve beraberliği sağlamaz, kendi içimizden çatlak sesler çıkarırsak, bu takıma zarar verir. Takıma zarar gelmemesi için bir her zaman dikkatli davranıyoruz. Biz konuşacağımız bir kelime ve atacağımız bir adıma dikkat ederken, basının ve taraftarların da takıma zarar vermemek adına dikkatli olması gerekiyor. İyi niyetimiz suistimal edilir, Malatya'ya zarar verilirse buna mecburen müdahale etmek zorundayız. Kimse takım üzerinden hesap yapmasın. Kimin kiminle sorunu varsa bunu kendi aralarında konuşsunlar. Takımı kullanarak, hesaplarını vermeye çalışırlarsa buna müsaade etmeyiz. Takım üzerinden kimse kimseye mesaj vermesin" diye konuştu.

KAVUK: "BİZ DOĞRU YOLDAYIZ"

Kulüp ikinci başkanı İlhan Kavuk ise, yönetim arasında birlik ve beraberliğin üst düzeyde olduğunu belirterek, aralarında herhangi bir sıkıntının olmadığını dile getirdi.

Kavuk, takımda sıkıntı varmış gibi yorumların yapılmasını anlamsız bulduklarını kaydederek, "Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak hep beraber bu işin içerisine girdik. Kellemizi koltuğumuzun altına aldık ve mücadele ediyoruz. Bu kulübün bir yönetim kurulu var. Bu yönetim oturur, tartışır ve herkes düşüncesini söyler. Biz doğru yoldayız, ilerliyoruz ve bir sıkıntı yok" dedi.

FOTOĞRAF: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız