SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Malatyaspor Ortak Paydamız"

0
Güncellendi - 2016-01-22 17:18:40
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Malatya'da bir dizi ziyaret ve temasta bulunan Gevrek, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret ederek, takıma desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Gürkan, "Spora gönül vermek, sporcularla uğraşmak ve sporun bir ilde temayüz etmesi noktasında gayretler göstermek, büyük bir fedakarlık gerektiriyor. Bu anlamda başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri, gerçekten Alima Yeni Malatyaspor'un üst seviyelerde yer alması noktasında gecelerini gündüzlerine katmışlar ve takımın başarısı için bir gayret içerisindeler" diye konuştu.

Alima Yeni Malatyaspor'un bütün Malatyalıların ortak paydası olduğunu ifade eden Gürkan, Malatya'nın bütün sivil toplum örgütleri, dernekler, kamu kurum ve kuruluşlarının Alima Yeni Malatyaspor'a karınca kararınca destek verme gibi bir sorumluluğunun olduğunu anlattı.

Gürkan, takımın ikinci yarıda iyi sonuçlar alma noktasında gayret göstereceğine inandığını belirterek, yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

"HERKESİN DESTEĞİYLE TAKIMIMIZI HAK ETTİĞİ YERE TAŞIRIZ"

Alima Yeni Malatyaspor'un Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a takıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yeni Malatyaspor'un herkesin ortak paydası olduğunu dile getiren Gevrek, "Bir il düşünün ki, Malatya gibi futbolu seven, taraftarı olan bir camianın olması bizleri sevindiriyor. Malatyalı hemşerilerimizin hem iş adamlarımızın hem sivil toplum örgütleri, belediye başkanları, bürokratlar, milletvekillerimiz, herkes sahip çıkarsa inanıyoruz ki büyük başarılara imza atarız. Futbol, Türkiye'nin hatta dünyanın siyasetten sonra güncel olan bir alan. Bu anlamda da önemli bir sosyal faaliyettir. İnşallah bizlerde hem Malatya'mızın marka değerini artırmak için hem de takımımızı üst seviyelere taşımak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah herkesin desteğiyle Malatya'yı hak ettiği yere taşırız. Bu anlamda bizlere destek veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Yeşilyurt  Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a da çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Gevrek, Malatya'nın sporda geçmişte önemli başarılara imza attığını anımsatarak, "Zamanında Süper Lig'de yer almış, büyük bir taraftarı olan büyük bir camiayız. İnşallah o eski günlerimize herkesin katkısıyla takımımızı taşırız. Herkes katkı verir, bizde takımımızı hak ettiği yere taşırız" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız