SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Sahasında Kazanmayı Unuttu

0
Güncellendi - 2020-02-21 22:29:41
Yeni Malatyaspor Sahasında Kazanmayı Unuttu
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde uzun süredir sahasında maç kazanamıyor. Sarı kırmızılılar, son olarak 9.haftada sahasında Kayserispor’u 4-0’lık skorla mağlup etmişti. 

Süper Ligde üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz iki sezona nazaran bu sezon sahasında istediği sonuçları alamıyor. Malatya temsilcisi, şuana kadar sahasında oynadığı 9 karşılaşmada 11 puan toplayabildi. 

Ligde bu sezon şuana kadar 24 puan toplayabilen Malatya temsilcisi, 24 puanın 11’ini iç sahasında kazanabildi. Sahasında çıktığı 9 karşılaşmada sadece 3 kez galip gelebilen sarı kırmızılılar, 2 karşılaşmada berabere kalırken, 4 karşılaşmayı ise kaybetti. BtcTurk Yeni Malatyaspor, sahasında oynadığı 9 lig maçında rakip ağları 16 kez havalandırırken, kalesinde ise 11 gol gördü. 

İÇ SAHADA KÖTÜ BİR KARNEYE SAHİPLER

BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon sahasında aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaşattı. Bir maçı eksik olan sarı kırmızılılar, sahasında şuana kadar oynadığı 9 karşılaşmada 3 kez galip gelebildi. 

Sezonun ilk haftasında evinde Medipol Başakşehir’i 3-0 mağlup eden BtcTurk Yeni Malatyaspor, 7.haftada Yukatel Denizlispor’u 5-0’la geçmişti. 9.haftada Hes Kablo Kayserispor’u 4-0 mağlup eden sarı kırmızılılar, daha sonra sahasında galibiyet alamadı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un 9.haftada Hes Kablo Kayserispor’u 4-0 mağlup ettikten sonra sahasında oynadığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:

12.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe: 0-0

14.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor: 1-3

16.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor: 0-2

21.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-MKE Ankaragücü: 0-1.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hacı (4 yıl önce)
    Gevrek gevrek güldürdüler milleti.
    0
    0
    Yanıtla