SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor ŞAMPİYON

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:51:56
Yeni Malatyaspor ŞAMPİYON
A- A+ PAYLAŞ

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Malatyaspor, kendi sahasında Keçiörengücü ile karşılaştı. Maç, Yeni Malatyaspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynandı. 1-1 sonuçlanan maçta Yeni Malatyaspor, şampiyonluğunu ilan etti ve Spor Toto 1. Lige yükseldi.

STAD : Malatya İnönü 

HAKEMLER : Hüseyin Sabancı (İzmir), Serkan Akal (Zonguldak), İbrahim Çağlar Uyarcan (Manisa), 4. hakem Volkan Yanç (İzmir)

YENİ MALATYASPOR:  Vedat Kapurtu, Onur Kalafat,  Ersin Veli, Mehmet Enes Sığırcı, Ramazan Kahya,  Emre Toraman,  Ali Sakal, Serkan Çalık (Dk.88 Osman Fırat), İrfan Başaran (Dk.80 Vedat Budak), Hüseyin Kar (Dk.64 Samed Kartal),  Aydın Çetin 

YEDEKLER : Şener Özcan, Osman Fırat, Caner Ağca, Samed Kartal, Vedat Budak, Emrah Kol, Onur Acar

KEÇİÖRENGÜCÜ :  Ulaş Güler, Tarık Mayhoş, Mustafa Özgen, Abdurrahman Emir Alagöz (Dk.80 Arif Çoban), Efe Can Çölbekler, Özkan Toprak,  Coşkun Yılmaz (Dk.80 Serdar Ümit), Samet Cantürk,  Hüseyin Güngör, Ferit Erişçi, Mustafa Kayabaşı (Dk.67 Mehmet Besler)

YEDEKLER : Taner Kayakıran, Ceyhun Yelkenci,  Serdar Ümit Deniz, Mehmet Besler, Arif Çoban,  Engin Güngör, Onur Nasuhoğulları

GOLLER: Dk.67 Serkan Çalık (Yeni Malatyaspor), Dk.74 Coşkun Yılmaz (Keçiörengücü)

1. dakikadaki Yeni Malatya atağında, sağ çaprazdan cezaalanına girmek isteyen İrfan'ın vuruşunda, top yandan auta çıktı.

2. dakikada Yeni Malatya'nın kazandığı korner atışını Ramazan kullandı. Gelen top kalecide kaldı.

3. dakikada Yeni Malatya atağında Hüseyin cezaalanında kornerle durduruldu. Atıştan sonuç yok.

13. dakikada Keçiören Özkan'la serbest vuruş kullandı. Gelen topu kaleci Vedat yumruklayarak aşırdı ve gole izin vermedi. Korner atışından sonuç yok.

17. dakikada İrfan'ın uzaktan vuruşu, üstten aut.

21. dakikada Ramazan'ın ortasında cezaalanına gelen topa Aydın yetişemeyince, aut.

28. dakikada Yeni Malatya atağı Serkan'la soldan gelişti. Bu futbolcunun pasını attığı Aydın ofsayt pozisyonunda olunca önemli bir atak sonuçsuz kaldı.

35. dakikada Keçiörengücü serbest vuruşta tehlike yarattı. Özkan'ın kullandığı atışı kaleci Vedat son anda kornere çeldi. Sonuç yok.

38. dakikada Hüseyin Kar yine ofsaytta kaldı, atak sonuçsuz.

4. hakem oynanmamış süre olarak 1 dakikayı işaret etti.

İlk yarı 0-0 kapandı.

47. dakikada Yeni Malatya atak geliştirdi, ancak Serkan'ın cezaalanına attığı topu Hüseyin kontrol edemeyince defans uzaklaştırdı.

54. dakikada Serkan soldan cezaalanına ortaladı. Aydın kafaya çıktı, ancak defans daha önceden müdahale etti.

67. dakikada Yeni Malatyaspor atak geliştirdi. Cezaalanına giren Serkan Çalık, yere indirilmesine rağmen, yerden vurdu ve kalecinin solundan topu ağlara gönderdi. Hakem Hüseyin Sabancı, kısa bir penaltı tereddüdü yaşadıktan sonra yan hakemiyle bakışıp golü verdi: 1-0

70. dakikada Samed Kartal, rakip cezaalanına girdi, kendini yerde buldu. Ancak hakem oyunu devam ettirdi.

72. dakikada Ferit'in vuruşu Yeni Malatya kalesinin üstünden aut.

74. dakikada Keçiören beraberliği sağladı. Özkan'ın soldan ortaladığı topu, yakın mesafeden Coşkun Yılmaz kafayla ağlara gönderdi:1-1

4. hakem oynanmamış süre olarak 2 dakikayı işaret etti.

Karşılaşma 1-1 sonuçlandı ve Yeni Malatyaspor, ŞAMPİYONLUĞUNU ilan etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız