SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Son Durum

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:24:07
Yeni Malatyaspor Son Durum
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, ligde 8 hafta geride kalırken, hanesine 12 puan yazdırabildi. 

2012-2013 sezonunda Beyaz Grup’ta yer alan sarı kırmızılı takım ligde 8 hafta geride kalırken 7 karşılaşma oynadı. 7 karşılaşma sonunda 3 galibiyet, 3 beraberlik, 1’de mağlubiyet alan Yeni Malatyaspor, 12 puanla yedinci sırada bulunuyor.

Sarı-kırmızılı takım 12 puanın 7’sini içeride, 5’ini ise deplasmanda kazandı. İç sahada oynadığı 3 karşılaşmada 2 galibiyet, 1’de beraberlik alan Yeni Malatyaspor, deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik, 1’de mağlubiyet aldı.

Yeni Malatyaspor ligdeki tek yenilgisini ise Ligin dördüncü haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile oynadığı karşılaşmada aldı. 30 Eylül’de oynanan müsabakanın 20. dakikasında Okan Öztürk’ün kaydettiği golle 1-0 öne geçen sarı kırmızılı takım, 23. dakikada Coşkun Yılmaz ve uzatmalarda Ali Öztürk’ün gollerine engel olamayınca müsabakadan 2-1 mağlup ayrılmıştı.

Sarı kırmızılı takım ligdeki 3 galibiyetini ise üst üste oynadığı 3 mücadele aldı. Ligin beşinci haftasında sahasında Denizli Belediyespor’u 1-0 yenerek, ligdeki ilk galibiyetini alan sarı kırmızılı takım, ligin altıncı haftasında deplasmanda grup lideri Kızılcahamamspor’u 4-0 yenerek, 2’de 2 yapmıştı. Sarı-kırmızılılar üçüncü galibiyetini ise yine sahasında Tokatspor’u 3-2 yenerek elde etti.

Yeni Malatyaspor, ligde 8 hafta sonunda 3 kez berabere kaldı. Sarı kırmızılı takım 2 kez deplasmanda, 1 kez de sahasında berabere kaldı. Yeni Malatyaspor, ligin ilk haftasında Konya temsilcisi Anadolu Selçukluspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Ligin ikinci haftasında sahasında İstanbul ekibi Eyüpspor ile golsüz berabere kalan sarı kırmızılı takım, ligin sekizinci haftasında da İzmir temsilcisi Altay ile yine 0-0 berabere kaldı. Sarı kırmızılı takım berabere kaldığı 3 karşılaşmada da rakibiyle birlikte gol atma başarısı gösteremedi.

Sarı kırmızılı takım oynadığı 7 karşılaşmada rakip ağlara 9 gol bıraktı. Yeni Malatyaspor’un ligdeki ilk golünü Balıkesirspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada Okan Öztürk kaydetmişti. Sarı kırmızılı takımda Okan Öztürk, Emrah Ekmekçi ve Eren Görür (2), Gökhan Sinanoğlu, Hüzeyfe Doğan ve Türker Demirhan (1) gol kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız