SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor UEFA'ya 25 Kişilik Liste Bildirdi

0
Güncellendi - 2019-07-19 22:22:14
Yeni Malatyaspor UEFA'ya 25 Kişilik Liste Bildirdi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un, UEFA Avrupa Kupası 2. ön eleme turunda NK Olimpija Ljubljana ile oynayacağı maçta yer verebileceği oyuncuların isimlerinin yeraldığı 25 kişilik kadrosu UEFA'ya bildirildi.

UEFA'ya bildirilen listeye ilişkin kulüp açıklaması ve listedeki futbolcular şunlar:

"Yeni Malatyaspor’umuzun 25 Temmuz - 1 Ağustos 2019 tarihlerinde oynayacağı NK Olimpija Ljubljana müsabakaları için Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda UEFA’ya bildirilen futbolcu listesi aşağıda belirtildiği gibidir.

Mustafa Akbaş

Nuri Fatih Aydın

Muhammed Bilal Barman

Thievy Guivane Bifouma

Rahman Buğra Çağıran

Ufuk Ceylan

Issam Cheabake

Abdulsamet Damlu

Mitchell Donald

Fabien Ceddy Farnolle

Moryke Fofana

Teenage Lingani Hadebe

Ahmet Ildız

Adis Jahovic

Erkan Kaş

Guilherme Marquez Costa

Arturo Rafael Mina Meza

Özer Özdemir

Gökhan Töre

Eren Tozlu

Robin Yalçın

Erşan Yaşa

Mehmet Suha Yiğit

Murat Yıldırım

Berk Yıldız"

Yeni Malatyaspor, iki maçın ardından turu geçtiği takdirde, bundan sonra transfer edeceği yeni isimleri de bir sonraki maç için listeye ekleyebilecek.

MALATYA'DAKİ MAÇ SAAT 20.00'DE..

Bu arada, Yeni Malatyaspor'un, NK Olimpija Ljubljana ile 25 Temmuz Perşembe günü Yeni Malatya Stadı'nda oynayacağı karşılaşmanın saat 20.00'de başlayacağı bildirildi. Karşılaşmayı  A Spor kanalı da naklen yayınlayacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    yorum yapanlar futbolun f sini bile bilmiyor bu takımdan bir şey olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • İso (4 yıl önce)
    Bu kadroyla kupa bizim İnsallah. Alacağız kupayı fofana, gokhan tore var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yahya Özçelik (4 yıl önce)
    Bülent Cevahir neden yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Farnolle Cheabake Mina MustafaAkbaş Hadebe Guilherme Donald GökhanTöre Fofana Bifouma Jahovic Hadebe sol bek oynayabiliyorsa bu ideal kadroyla turu rahat geçeriz!
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın GÖKALP (4 yıl önce)
    Yiğithan ve Bülent niye yok?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (4 yıl önce)
    Bu takım hala Azubuikenin yerini dolduramadı o mevkiye aynı tatda hatta mümkün mertebe daha kalitelisinin getirilmesi lazım. Birde iyi bir sol bek bu ikisi acil! Ufukta kalede yeterlimi belki daha iyi bir kaleci bulunabilir. Forvetede bir alternatif gerekli yedekteki Eren'in süper lig kalitesinde olduğunu düşünmüyorum iyi bir forvet lazım. Yeni stoperde sürpriz ama umutluyum umarım tutarda kafamız rahat olur. Bu eksikler hallolursa güzel ve güçlü bir takım izleyeceğiz inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Bülent cevahir?
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih genç (4 yıl önce)Mülayim isimli kullanıcı yorumuna
    Kiralayacakmış bolu ile gorusuyormuş rakip çok iyi değil ancak hazır inşallah bizde hazır oluruz o zaman a kadar iskelet kadro korunmalı orta saha da ahmet murat guilherme olur solda erkan kaç sağ da chabake stoper de mina ve mustafa aol açık da bifouma.sag da fofana forvet.de.jahovic kalede farnolle diye oynatır sergen hoca
    0
    0
    Yanıtla