SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Yaşlanıyor mu?

0
Güncellendi - 2016-07-16 06:16:58
Yeni Malatyaspor Yaşlanıyor mu?
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligi’nde ikinci sezonunu yaşayacak olan Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Transferlerin bir kısmı taraftarları mutlu ederken, bazıları ise büyük eleştirilere neden oldu. Özellikle alınan futbolcuların yaş ortalamalarının yüksek olduğu iddia ediliyor.

Şuana kadar alınan futbolcuların yaşları kaç?

Kaleci Hakan Canbazoğlu, 28.11.1987 doğumlu yani 29 yaşında. İstanbul doğumlu olan Canbazoğlu, 1,91 boyunda ve 85 kilogram ağırlığında.

Forvet oyuncusu Eren Tozlu, 27 Aralık 1990 doğumlu yani 26 yaşında. Giresun doğumlu olan Tozlu, 1,85 boyunda ve 78 kilogramağırlığında.

Defans oyuncusu Murat Akça, 13 Temmuz 1990 doğumlu yani 26 yaşında. Stuttgart-Almanya doğumlu olan Akça, 1,84 boyunda ve 75 kilogramağırlığında.

Fransız sol kanat oyuncusu Michael Pereira, 8 Aralık 1987 doğumlu, yani 29 yaşında. Fransa doğumlu olan Pereira, 1,80 boyunda ve 73 kilogramağırlığında.

Orta saha oyuncusu Mehmet Sak, 4 Nisan 1990 doğumlu yani 26 yaşında. İzmir doğumlu olan Sak, 1,78 boyunda ve 69 kilogramağırlığında.

Defans oyuncusu Ahmet Burak Solakel, 1 Mart 1982 doğumlu yani 34 yaşında. İzmir doğumlu olan Solakel, 1,74 boyunda ve 65 kilogramağırlığında. (Fotoğraftaki futbolcu)

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Erol (7 yıl önce)
    Hepsi tecrübeli futbolcular. Performanslarını sahaya yansıtırlarsa faydalı olurlar,yoksa tel kadayıf gibi dökülürler.Karşılarına Altınordu gibi genç bir takım çıkarsa rezil olurlar.
    0
    0
    Yanıtla