SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Yükseliş Ateşini Evinde Yakmak İstiyor

0
Güncellendi - 2020-02-22 01:02:24
BYMS Yükseliş Ateşini Evinde Yakmak İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Sezonun ikinci yarısında henüz galibiyet alamayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, Antalyaspor karşılaşmasını kazanarak, yükselişe geçmek istiyor. 

Sezona Medipol Başakşehir karşısında sahasında aldığı galibiyetle başlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, başarılı bir grafik yakalasa da sonrasında istikrarsız sonuçlar aldı ve ilk yarıyı 24 puanda tamamladı. Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan sarı kırmızılılar, ikinci yarıda ise henüz galibiyetle tanışamadı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig’e yükseldiği 2017-2018 sezonun 22 haftasında 28, 2018-2019 sezonunun 22 haftasında ise 34 puan toplarken, bu sezon aynı performansı sergileyemedi ve 24 puanda kaldı. 

Süper Lig’de bir maç eksiği bulunan sarı kırmızılılar, ikinci yarıda oynadığı 4 karşılaşmada hanesine puan yazdırmayı başaramadı. Malatya temsilcisi, Pazar günü sahasında Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak, kötü gidişi durdurmanın hesaplarını yapıyor. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un sol bek oyuncusu Karim Hafez Ramadan Seifeldin, Galatasaray karşısındaki futbollarının umut verdiğini ifade ederek, bu oyunu sonuca yansıtmak istediklerini söyledi. 

Karim Hafez, Galatasaray karşısında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade ederek, “Galatasaray maçını kazanmaya gelmiştik. Bunu da herkese gösterdik. Buna gör de oynadık ama olmadı” dedi. 

Bifouma ile iyi bir uyumlarının olduğunu dile getiren Hafez, “Bifouma’yı çok önceden tanıyorum. Onun için birbirimize çabuk uyum sağladık. İnşallah bu önümüzdeki maçlarda daha iyi olur” şeklinde konuştu. 

Ligde önlerinde önemli maçlar olduğuna dikkat çeken Hafez, “Galatasaray karşısında oynadığımız oyun umut veriyor. Sadece bunu oyuna yansıtmamız lazım. Önümüzdeki maçlarda bunu sonuca da yansıtıp, istediğimiz sonuçları almak istiyoruz” diye konuştu.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    cengiz kardeşim maçın sonucunu gördük.demekki dersimizi iyi çalışmışız.sen diplomanı bir kez daha sorgula.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı (4 yıl önce)
    Gevrek gevrek güldürüyor milleti.Takımda adam bırakmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • televizyon servisi (4 yıl önce)
    Doğrusu takım ligde orta üstü kalitede..Birde gerçekler varki buda bir şeyler yolunda gitmiyor Ç.Rizeye kendi evinde 2.0 Mağlup olduktan sonra takımın seyri değişti.Anlatılmayan gerçekler içinde bu sezonu böyle noktalayacağız.. Bu arada her futbol sever gibi benim görüşüm bu gün oynanacak Antalya maçında bir puan dan fazlasını alırsa süpriz olur... Yönetimi suçlamayalım Kalipre bu kadar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Farklı bir malatyaspor izleyeceğiz sanki bir mucize gibi ilk yarı 24 ikinci yarıda 24 neden olmasın haydi malatya inşallah son hayalim bu yoksa bizde yok oluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Teknik heyeti ve oyuncular maca basla al Maasini devri bitti mutlaka 3 puan almaniz Gerekir
    0
    0
    Yanıtla
  • metro (4 yıl önce)
    valla başkan dükkanı boşalttı hepsini sattı kaçmaz inşallah..Benden demesi tanrıverdide uefadan sonra takımı düşürmüştü tarih tekerrürden ibarettir
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Bu maçı yüzde yüz alması gerekiyor yeni malatyaspor'un başka çaresi yok !! Beraberlik zaten mağlubiyetle eş değer sayılır artık bu saatten sonra.Adil gevreğe rağmen inşallah bu lige bir şekilde tutunacaktır bu takım.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (4 yıl önce)
    futbolcunun dini imanı paradır ver extra primi olsun bitsin seneye yırtınsan 50milyon tlye süperlige çıkazmazsın akıllı ol başkann
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Umutu oynatmayın yada oyunu onun üzerine kurun adam verimsiz tarla gibi takımda harcanıyor adamda yada çift forvetle çıksınlar bifuma yedek çıksın izlandalıya güveniyorum takım kazanacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Sadece bifumaya bağlı bir takımımız var . Umarım Malatya ( bifuma ) kazanır .
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    kritik mac umarim kazaniriz. antalya alirsa ustumuze gecerler. biz alirsak rahatlariz. berabere biterse de bi anlami olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Sahada umut bulut kenarda kemal özdeş dahisi tribünde vaizoğlu olunca kim tutar bizi!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu işleri ne kadar biliyorsun!Dersini iyi çalış sınıfta kalırsın.Sırf muhalifsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem (4 yıl önce)
    İnşallah hadi bakalım
    0
    0
    Yanıtla