SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor...

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Isparta Davras kampında yeni sezona hazırlıklarına devam ederken, 2006-2007 sezonu kadrosu da şekilleniyor.

Geçen sezon 5 yıl mücadele ettiği Süper Lig’den 2. Lig A Kategorisine düşen Malatyaspor, yeni kadrosuyla şampiyonluk ve süper lige dönüş hedefliyor.

Geçen sezon Malatyaspor’da top koşturan birçok oyuncu ile yollar ayrıldı. Bu isimler, Mert Korkmaz, Fevzi Tuncay, Ömer Erdoğan, Volkan Bekiroğlu, Emrah Eren, Evren Turhan, Sertan Eser, Hakan Aslantaş (kiralık), Jiri Masek, Jiri Homola, Tomas Michalek, Bilal Kısa, Mustafa Özkan ve Adnan Abdioğlu.

Gelen Oyuncular

Malatyaspor kadrosuna yeni sezonda şu oyuncular katıldı:

Celil Sağır: 15 Nisan 1974 Samsun doğumlu. 7 kez A, 8 kez ümit milli takım formasını giydi, ümit milli formayla 1 gol attı. Samsunspor’dan geldi. Orta sahanın solunda oynuyor.

Serdar Samatyalı: 26 Ocak 1976 Balıkesir doğumlu. 3 kez ümit milli oldu, milli formayla bir golü var. Geçen sezon İstanbulspor’dan Diyarbakırspor’a kiralık gitmişti. Santrfor oynayan bu oyuncu, Diyarbakır formasıyla 2, İstanbul formasıyla 6 olmak üzere 8 gol kaydetti. Orta saha oyuncusu.

Uğurtan Çepni: 30 Temmuz 1983 Berlin doğumlu. Almanya’nın MSV Neuruppin takımından geldi. Sol kanatta oynuyor.

İlhan Var: 17 Kasım 1978 Akyazı doğumlu. Orduspor’dan geldi. Ön libero oynuyor. Daha önce Malatyaspor formasını giymişti.

Atilla Birlik: 27 Kasım 1977 Luowicshafen doğumlu. Sivasspor’dan geldi. Forvet oynuyor. Daha önce Malatyaspor’da oynadı.

Eray Er: 11 Nisan 1977 Bornova doğumlu. Konyaspor’dan geldi. Orta alanda sağ kanat oynuyor.

Recep Asil: 20 Aralık 1975 Kırıkhan doğumlu. Diyarbakırspor’dan geldi. Stoper oynuyor. Daha önce Malatyaspor’a gelmişti.

Ulaç Çağlayan: 9 Şubat 1983 Mersin doğumlu. Mersin İdmanyurdu’ndan geldi. Sağ kanat oyuncusu.

Fotoğrafta, Malatya’da yapılan antrenmanlara katılan yeni oyunculardan bir grup görülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız