SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Malatyaspor'a Bir Altlık"

0
Güncellendi - 2018-01-11 20:34:07
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü’nün asıl görevinin Evkur Yeni Malatyaspor’a alt yapı olmak olduğunu söyledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü bünyesinde bulunan birçok spor branşında başarılar elde ettiklerini, futbol takımının da orta sıralarda yoluna devam ettiğini ifa etti. Amatör spor branşlarını desteklemenin görevleri olduğunu belirten Polat, “Amatör sporları desteklemek bizim bir hedefimiz. Amatör sporlarda sadece futbol değil, gerek salonu sporları, gerekse salon dışı sporlarla amatör sporlara büyük önem veriyoruz. Teniste iddialıyız, voleybolda ve diğer bir çok spor dallarıyla ilgili gençlerimizin yetişmesine destek veriyoruz. Sporun da amiral gemisi futbol tabi ki, bu Yeni Malatyasporumuzun Süper Lig’de olmasıyla da net şekilde anlaşılıyor. Yeni olmasına rağmen stadımız ful doluyor, bu da futbolun önemi açık bir şeklinde ortaya koyuyor. Tabi Malatya sporumuz güzel bir yolda. İlk yıl olmasına rağmen ligin ilk yarısını güzel bir noktada tamamlamış oldu. Aslında büyük takımlardan puan aldık. Biraz talihsizliğimiz de oldu, inşallah ikinci yarı daha güzel olacaktır” dedi.

“Yeni Malatyasporumuza bir altlık olarak değerlendiriyorum”

Yeşilyurt Belediyespor’un Evkur Yeni Malatyaspor’a alt yapı görevi görmek için yola çıktığını belirten Polat, şunları söyledi:

“Buraları destekleyecek alt yapılara ihtiyacımız var. Özellikle bizim Malatyasporlu kardeşlerimizin daha yükseklere çıkması için, bir alan oluşması gerekiyor. Yeşilyurt Belediyespor kulübünü bu şekilde değerlendiriyorum. Malatyasporumuza bir altlık olarak değerlendiriyorum. Bu gözle bakıyoruz, bu gözle destek oluyoruz. Orada yönetimdeki arkadaşlarımız yoğun bir şekilde mesai harcıyorlar. Takımımız ortalarda mücadelesine devam ediyor. Lig tekrar başlıyor bu hafta Maraş’a gidecekler. Yeni Malatyasporumuza ve Yeşilyurt Belediyesporumuza ikinci yarıda başarılar diliyorum.”

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    İyi fikir sayın başkanım,Size ve emek verdiğiniz tüm spor branşlarında ,sizlere ve Malatyalı gençlere Allah kolaylıklar versin,Başarılar diliyorum......
    0
    0
    Yanıtla