SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Malatyaspor'a Desteğimiz Devam Edecek"

0
Güncellendi - 2019-05-25 01:42:53
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Malatyaspor'un başarılı olması noktasındaki desteğimiz devam edecek" dedi.

Kulüp televizyonuna konuşan Gürkan, Evkur Yeni Malatyaspor'un Malatya'nın ortak paydası olduğunu ifade etti.

Gürkan, takımın başarılı bir performans sergilediğini kaydederek, "Ligde beşinci sıra mücadelesini sürdürüyor. İnşallah son maçta da istediği sonucu alır ve Avrupa yolunda kendilerine başarılar dileriz. İnşallah bu sezonu bu şekilde atlatacağız, önümüzdeki süreç içerisinde  teknik heyetiyle, yönetimiyle, sporcularıyla, taraftarlarıyla hem tribünlerde güçlü bir şekilde desteklemek hem de başarı grafiği çok daha üst seviyelerde olan bir Malatyaspor arzuladığımızı ifade etmek istiyorum" dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor yönetiminin başarılı bir performans sergilediğine vurgu yapan Gürkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gerek 2.Lig'den 1.Lig'e çıkış sürecinde gerek 1.Lig'den Süper Lig'e çıkış sürecinde ve bu sezonda üst sıralara oynama noktasında büyük gayret göstermiştir. Bu anlamda teknik heyet, yönetimi, Adil Gevrek başkanı da tebrik ediyorum. Neticede Malatyaspor, Malatyalıların ortak paydasıdır. Sadece Malatya'da yaşayan Malatyalıların değil, ülkemizin değişik yerleri ve yurt dışında yaşayan bütün Malatyalıların ortak paydasıdır. Dolayısıyla Malatyaspor'a her Malatyalının sahip çıkması gerekiyor. İnşallah önümüzdeki yönetim sürecinde kongre süreçleri de güzel bir şekilde atlatılır. Netice itibariyle bizim toplumumuz başarıyı her zaman takdir eder ve kutlar."

Gürkan, Malatyaspor'un başarılı olması noktasında desteklerinin devam edeceğini kaydederek, "Malatyaspor'umuzun hem ligde üst sıralara çıkması hem de bundan sonraki süreçte daha üst sıralara oynaması noktasında ve geçmişte o heyecanını duyduğumuz ve tribünleri tıklım tıklım dolduran Malatyaspor taraftarlarıyla birleştirilmesi ve o heyecanında Malatya ve Malatya kamuoyunda oluşturulması noktasında bizlere, Malatya kamuoyuna, teknik heyet ve yönetime büyük görevler düşüyor. İnşallah önümüzdeki sezonda o heyecan Malatyalılar tarafından birlikte yaşanacak ve tribünler doldurulacaktır" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bir büyük söz derki Eşinden ve işinden memnun değilsen bırak Hayatı çekilmez kılma...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Buradan memur ve şirket işçilerinin maaşlarının kesilmesine sevinenler ne diyeyim. Biraz daha sevinin. Başkan sözü verdi. Yakında tekrar düzelecek Biraz daha göbek atın. 26 bin lira 20 bin lira 15 bin lira 8 bin lira 6 bin lira maaş alan biz değiliz. Biraz araştırın memur 4700 tl alıyordu evli ve çocuklu şimdi ise 3600 civarında alıyor. Şirket işçisi 2800 lira alırken şuan 2300 tl civarında maaş alıyor. Yani biz 6-10-20-26 bin tl maaş almıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi li (4 yıl önce)
    Avantaya aldığıniz maaşları kesti ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Ertan (4 yıl önce)
    Yorum yapanlara soruyorum siz hiç araştırma yaptınız mı keyfine para alanlar Malatya ya zerre faydası olmamış müdürlük daire başkanlığı yapmış adamları neden yerinden etti hadi diyelim Selahattin başkan haksız keyfince belediye araçlarını kendi özel işlerinde kullananlar neden beş yıl boyunca on yıl boyunca kim en alt kademede ki işçinin maaşını sorgulamadi neden az alıyorsunuz neden az veriliyor neden diğer belediye lerde yapılan işlemlere bakılmaksizsiniz Selahattin başkan eleştiri yapılır ki bekleyin beş yıl sonunda Malatya'da neler değişecek en azından sağlıklı şeyler yapilacakdir
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Beleşciler ağlamaya başlamışlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • serkan (4 yıl önce)
    Bir devlet kurumunda personel mutsuz ise o kurum iyi çalışıyordur demektir. Daha önceki dönemde maşallah tüm personel yattığı için çok mutluydu. Şimdi çalışmayı öğreniyorlar olsun o kadar mutsuzluk..
    0
    0
    Yanıtla
  • engineer (4 yıl önce)
    sen kalk personelinin maaşını kes . işlerin önemli bir çoğunluğunu yaptığın iş makineleri ihalelerini iptal et sonrada malatyaspora yardım edecez diye açıklama yap . personelin mutsuz bilgin olsun taşeron sözleşmeli veya kadrolu kimse mutlu değil .
    0
    0
    Yanıtla
  • Economist (4 yıl önce)engineer isimli kullanıcı yorumuna
    Biraz bekle kardeşim, bunlar show kısımları, iş makineleri tekrar kiralanır ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın mühendis bey, haybeden aldıgınız paraları kesti diye hemen başkanı eleştirin. Size sorarım siz mühendis olarak Malatya'ya ne gibi projeler yaptınız? Faydalı ne gibi AR-GE çalışması yaptınız? Basit bir kaldırım yaparken bile mühendis hataları ortada iken yok mutsuzmussunuz. Geçin bunları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hadi oradan ! mamanız kesilince ağlamaya başladınız, yediğiniz yeter !
    0
    0
    Yanıtla