SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da 2.3 Milyon TL'lik Ödeme

0
Güncellendi - 2016-12-09 17:11:24
Yeni Malatyaspor'da 2.3 Milyon TL'lik Ödeme
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, yerli ve yabancı oyuncuların peşinatlarının bir kısmını ödedi. Sarı kırmızılı kulüp, futbolcu ödemelerini döviz olarak değil, TL olarak ödeyerek, Türk Lirası kampanyasına destek verdi.

Yeni Malatyaspor Mali İşler Sorumlusu Ahmet Güler, futbolcuların peşinatlarının bir kısmının ödendiğini kaydederek, ödemelerin Türk Lirası olarak yapıldığını ifade etti.

Güler, yerli ve yabancı oyuncular ile teknik heyet, personel aylığı ve piyasaya toplamda 2 milyon 380 bin TL ödeme yapıldığını kaydetti.

Yeni Malatyaspor olarak bir gece yapmayı planladıklarını da dile getiren Güler, “Düzenlemek istediğimiz gecenin sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın ev sahipliğinde en kısa zamanda gerçekleştirilmesini ve bu geceye işadamlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin, sanayi odamızın ilgi göstermelerini bekliyoruz. Yeni Malatyasporumuzun kazanmış olduğu bu başarıyı sahiplenmelerini önemle rica ediyoruz” dedi.

Yeni Malatyaspor’un yaptığı ödemeler şöyle:

Yerli futbolcuların peşinat ödemelerinin bir kısmı-1 milyon 689 bin TL

Yabancı futbolcuların peşinat ödemelerinin bir kısmı-386 bin TL

Teknik heyetin ödemeleri-171 bin TL

Piyasa ödemelerinin bir kısmı-69 bin 590 TL

Personel aylığı-63 bin 787 TL

Toplam ödeme-2 milyon 380 bin TL.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ft44 (7 yıl önce)
    para yok dıyenlere gelsın bu haber
    0
    0
    Yanıtla
  • Haydar sessizce (7 yıl önce)
    Süper lig için henüz erken. Ekonomik olarak güçlü olduktan sonra cıkalım
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (7 yıl önce)
    takım son üç hafta da sadece 1 puan alabilmiş. keşke bu ödemeler üç hafta önce ödenseymiş. vay efendim bu puan kayıplarının sebebi parasal değilmiş. öyle değil ama öyle olsun... napolyon ne demiş: parra da parra parraaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 yıl önce)
    İnşaallah bandırma õncesi doping olurda maçı alırlar.
    0
    0
    Yanıtla