SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'de Adem Büyük Sevinci

0
Güncellendi - 2018-07-24 00:37:35
YMS'de Adem Büyük Sevinci
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da 2 hafta önce kaburga kırığı şikayetiyle kamptan ayrılan takım kaptanı Adem Büyük’ün yeniden kamp çalışmalarına dahil olarak düz koşulara başladığı belirtildi.

Yeni sezona Topuk Yaylası Tesislerinde hazırlanan Evkur Yeni Malatyaspor’da günde çift antrenman temposu devam ediyor. Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde yüksek tempoyla kondisyon depolayan sarı-kırmızılılarda kaptan Adem’in de çalışmalara başlaması yüzleri güldürdü. Yaklaşık 2 hafta önce kaburga kırığı şikayetiyle kamptan ayrılan Adem Büyük, dün itibariyle çalışmalara yeniden başladı. Tecrübeli futbolcunun 1 hafta içerisinde takımla çalışmalara başlayacağı belirtildi.

Sarı-kırmızılılar 2 hazırlık maçı yapacak

Bu arada Yeni Malatyaspor Topuk Yaylası kampında iki hazırlık maçı oynayacak. Sar-kırmızılılar 25 Temmuz Çarşamba günü Azerbaycan süper lig takımlarından Sumoayıt, 27 Temmuz Cuma günü ise 1.lig takımı Giresunspor ile karşı karşıya gelecek.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • MALATASPORLU (5 yıl önce)
    Adem Büyük bu takımdan gönderilmeli. Koşmuyor,ruhsuz,30 dakikadan sonra yoruluyor ne bir asist ne bir gol ne bi defansa yardım geziyor saha içinde birde kendini çoook büyük futbolcu zannediyor... Bu takımda DENNİG ve PERRERİA kalmalıydı topu tutabilen ileri sürebilen oyunculardı. Yazık ediyorlar HERŞEYİ İLE AMATÖR YÖNETİLİYOR MALATYASPOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    GEÇMİŞ OLSUN,Allah daha büyük sakatlıklardan korusun.Çabuk iyileş kaptan...........................
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (5 yıl önce)
    Takım ın kralı geçmiş olsun. Bu takımın sana ihtiyacı var.Adın gibi büyük sün.Bu sezon Y.Malatyaspor en kral takım olacak inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • tutuk (5 yıl önce)
    tekrar hoş geldin kaplanların kralı. bu taraftar seni seviyor bilesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmat AS (5 yıl önce)
    ADEM BÜYÜK GİBİ BİR OYUNCUYA SALLAYAN FUTBOL FAKİRİ ZAVALLIDIR
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Sahada gezen adam takıma katkısı yok tribünlere oynayan bir futbolcu varlığı yokluğu belli değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (5 yıl önce)
    Sevindirici haber.Takımın kaptanı sonuçta.Malatya halkı olarak seviyoruz.Çok geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla