SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da Bir Giden Daha..

0
Güncellendi - 2016-06-18 18:52:15
Yeni Malatyaspor'da Bir Giden Daha..
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da yaprak dökümü sürüyor. Takımın başına Bayram Bektaş’ın getirilmesinin ardından transfer çalışmalarına başlayan yönetim, iç transferde görüşmelerini sürdürüyor.

Takımda daha önce Ramazan Kahya, Aydın Çetin, Azuka İzu, Serhat Ayvaz, Hüseyin Kar ve Gonzalo Damian Godoy Silva ile yollar ayrılmıştı.

İç transferde görüşmelerini sürdüren yönetimin orta saha oyuncusu İrfan Başaran’la da yollarını ayırdığı öğrenildi.

ALTINORDU İLE ANLAŞTI

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. İç Transferle daha önce 6 isimle yollarını ayıran sarı-kırmızılılar Orta Saha Oyuncusu İrfan Başaran'la da yolları ayırdı. İrfan Başaran PTT 1. Lig ekiplerinden İzmir Temsilcisi Altınordu ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.

Teknik Direktörlük görevine Bayram Bektaş'ı getiren Yeni Malatyaspor ilk olarak kadroda kalacak gidecek isimleri belirlemeye çalışıyor. Bu doğrultuda daha önce Ramazan Kahya, Hüseyin Kar, Azuka İzu, Aydın Çetin, Serhat Ayvaz, Gonzalo Godoy gibi isimlerle yeni sezon öncesi sözleşme imzalamayan Yeni Malatyaspor son olarak PTT 1. Lige şampiyon olarak çıkmasında önemli katkıları olan orta saha oyuncusu İrfan Başaran ile yolları ayırdı.

46 MAÇTA 15 GOL KAYDETTİ

2014-2015 sezonunda Fethiyespor'dan transfer edilen tecrübeli orta saha oyuncusu Yeni Malatyaspor'da toplamda 46 maça çıktı ve 15 gol attı. İrfan Başaran, Spor Toto 2. Lig'de 30 maça çıktı ve 8 gol kaydetti. PTT 1. Lig'de ise 16 maça çıkan oyuncu 7 gol kaydederek, Nijeryalı oyuncu Sunday Mba ile birlikte takımın en çok gol atan oyuncusu oldu. İrfan Başaran, İzmir Temsilcisi Altınordu ile 1 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Futbola 11 yaşında Marmaris'te başlayan ve 13 yaşında transfer olduğu Galatasaray'ın altyapısında 7 yıl görev yapan 27 yaşındaki futbolcu, çeşitli kategorilerde milli formayı 21 kez giydi.

İrfan Başaran'ın kariyerinde 246 maçta 35 golü bulunuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

irfanbaşaran

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • malatyasporlufk (7 yıl önce)
    İRFAN iyi bir oyuncuydu ama 45 dk lık bir oyuncuydu gücü yetmiyordu performansı o kadardı ama iyi bir oyuncuydu işi gücü ras gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (7 yıl önce)
    Boşverin arkadaşlar bu adamlar bilmiyor hiç bir şey herşey menfaat için yükünü toplayan çıkar kimsenin umurunda olmaz takım elindekileri sat ondan sonra başarı bekle arkadaşlar seneye 2.lig deyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Irfan in gitmesi iyi olmuş irfansiz çıktığımız kritik maçları kazandık faydası olmuş olabilir ancak bencil oyun oynayan ve fiziki yetersiz bir oyuncuydu
    0
    0
    Yanıtla
  • Servet (7 yıl önce)
    İrfan ve ramazanın gitmesi hataydı. Umarım yönetim geçen sene gibi hatalı transferler silsilesi izlemez. Deneme tahtasına çevirdiler takımı.
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (7 yıl önce)
    fikrimi söylecek olursam bencil oynayan top ayagindayken kafasını kaldırmayan bir oyuncudu ben olsaydım irfanı ilk 11 değil 18 almazdım.. oyuncu yokluğunda ve hocanın oyuncuların motivasyonlarini üst seviyelerde tutup verim almaya çalıştığı oyuncuydu... GÜLE GÜLE irfan
    0
    0
    Yanıtla
  • Kahraman inak (7 yıl önce)
    Kim oynayacak bu sene yine dusmemeye oynayacagiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Efe Ege Gunes (7 yıl önce)
    Irfan gibi gelecegi parlak oyuncu gonderilirmi kardesim yaziklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (7 yıl önce)
    ben antalyada ikamet eden bir malatyalı olarak ramazan, hüseyin ve en çokta irfanın gitmesine çok üzüldüm.yönetim ya futboldan anlamıyor yada futbolcudan diye düşünüyorm.Gitmiş hertarafda istenmeyen sedat ağçayı getirmi neymiş futbolcu almış desinler
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet m. (7 yıl önce)
    yaprak dökümü devam ediyor acaba bu sezon takımımız meyve verebilecek mi ya da meyvesini taraftarına ağız tadıyla tattırabilecek mi transfer komitemitesi dış transferde henüz suskunlar irfan Başaran gitti Çiftpınar'ın ismi Gençlerbirliği'yle anılıyor Azubuike'ye Monaco talipmiş eldeki iyi iskeleti dağıtarak başarı çok çok uzaklarda kalır yönetim... yakın tarihimizde örneğini gördük Tolga Seyhan, Celalettin Koçak, Ayman vb. oyuncular gittikten sonra yerine gelenler dikişi tutturamadı takım amatöre kadar düştü bu şehir başarıyı herşeyden çok hakediyor biz taraftarlarınıza bu başarıyı çok görmeyin...
    0
    0
    Yanıtla