SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor’da Denizlispor Maçı Hazırlıkları

0
Güncellendi - 2020-02-26 15:54:42
Yeni Malatyaspor’da Denizlispor Maçı Hazırlıkları
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 24.haftasında 1 Mart Pazar günü 13.30’da deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Sezonun ikinci yarısında oynadığı 5 karşılaşmayı da kaybederek büyük bir hayal kırıklığı yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 24.haftasında deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.

Ligde 24 puanla 12.sırada yer alan sarı kırmızılılar, kritik Denizlispor deplasmanından galibiyetle ayrılarak, hem ikinci yarıdaki ilk galibiyetini almak hem de çıkışa geçmek istiyor.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Yukatel Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarını Orduzu P9narbaşı Tesisleri’nde sürdürüyor. Teknik direktör Kemal Özdeş nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren İssam Chebake ile Bifouma katılmadı. Süper Ligin 14.haftasında Malatya’da oynanan Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında sakatlanan ve sağ ayak çapraz bağında yırtık nedeniyle ameliyat olan forvet oyuncusu Eren Tozlu ise yeniden yeşil sahalara döndü. Tozlu, takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Çalışmalar esnasında futbolcuların moralsiz oluşları dikkatlerden kaçmadı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Acaba neyin hazırlığını yapıyorlar.hiç boşuna terlemesinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    bu haftadan itibaren yenilmezlik serisi bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (4 yıl önce)
    KIYMETLİ FUTBOLCU KARDEŞLERİM.malatyaspor sizinle düşer ve sizinle çıkar.Bu maç için korkmayın GS-Antalya maçı gibi oynayın.3-0 alırsınız.2 gol umuttan 1 gol kerim hafezden.Morelinizi bozmayın.12 maç var.Bazılarını sizi ateşlemek için kötü yorum yapmalarına aldırmayın.Bu takım düşmez,biz inandık sizde inanın.haydi rast gele...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıldırım (4 yıl önce)
    Malatyasporu eriten ve bitiren yönetimden milletvekilleri ve belediye bşk.nı hesap sormuyacskmı. Bilir kişi uzmanlarına hesapları inceletmiyecekmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Tayyip (4 yıl önce)
    A cok ayıp çalışmasalardı zaten kümeye gidiyor takim Adil Gevrek sağolsun takımi satti Malatya nın imajını rezil etti bu hocadan olmaz baskandan hiç olmaz 5 Maçta 0 ceken takım a tepki göstermeyen herseyi izleyen taraftar değil seyirci Derebeyleri ne yazıkki taraftar değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    Adil Gevrek yanlis yapti deprem oldu deyip butun oyunculari satip ligden cekilip seneye guclu bi yapi ile cikacakti lige. simdi dipten kurtarmaya calisliyoruz. parasal kayip da var. galibiyet alamayinca tff para da veremiyor. bunlar zarar hep takima.
    0
    0
    Yanıtla