SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor’da Maç Öncesi Rehavet Uyarısı

0
Güncellendi - 2018-08-28 14:47:10
Yeni Malatyaspor’da Maç Öncesi Rehavet Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 4. haftasında 31 Ağustos Cuma günü saat  21.45’te seyircisi önünde A.Konyaspor ile karşılaşacak olan Y. Malatyaspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Sezona iyi başlayarak taraftarını memnun eden sarı-kırmızılılar haftanın açılış maçında karşılaşacağı A.Konyaspor müsabakasında 3 puan hedefliyor.

Teknik Direktör Erol Bulut ve yardımcıları nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Malatya ekibinde sakat ya da cezalı oyuncu bulunmazken, takımda morallerin iyi olduğu gözlendi.

Antrenman öncesi futbolcularıyla saha ortasında kısa bir toplantı düzenleyerek Konya maçıyla ilgili konuşan Erol Bulut, rehavet uyarısında bulundu.

Rakiplerine her zaman saygı duymaları gerektiğini vurgulayan Bulut, “Sezona iyi başladık ancak henüz istenilen düzeyde değiliz. Sahadaki mücadelenizden memnunum. Oyun anlayışımız da oturmaya başladı. Bazı nokralarda eksiklerimiz var, onunda zamanla düzeleceğine inanıyorum. Sizlerden daha fazla özveri istiyorum. Bu hafta zor bir maç bizleri bekliyor. Çıkıp sahada varımızı ortaya koyarak, taraftarımıza bir galibiyet armağan etmeliyiz. Biz rehavete kapılmadan rakiplerimize saygı duyarak yolumuza devam edelim gerisi gelir inşallah” dedi.

Düz koşu ve istasyon çalışmasıyla başlayan antrenman taktik çift kale maçla sona erdi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • yucel (5 yıl önce)
    işlerin daha iyi yolunda gitmesi için oyun disiplininden vazgeçmemeliyiz rehavete kapılmamalıyız. ne edip etmeli seyirciyi tribüne cekmeliyiz. yonetıimin seyirciyi stada cekmesi için gerekli organizasyonları ayarlaması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Sizlere.guveniyoruz..isallah.konya.macinda 3.puan.alirsiniz.yolunuz.acik.olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    bu maç oynanmış 3 maçta alınan puanların tesadüf olmadığını göstermek açısından çok önemli.şimdiden başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla