SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da Sergen Yalçın Dönemi

0
Güncellendi - 2019-06-10 02:14:06
Yeni Malatyaspor'da Sergen Yalçın Dönemi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın oldu. Kulüp başkanı Adil Gevrek, yeni hocayla ilgili, "Sergen Yalçın ile prensipte anlaştık. İnandığımız, güvendiğimiz, Evkur Malatyaspor'u daha iyi yere taşıyacağını düşündüğümüz bir hoca. Prensipte anlaştık, inşallah önümüzdeki günlerde de imza atacağız. Malatya'mıza hayırlı uğurlu olsun" açıklamasını yaptı.

Süper Lig'de geride kalan sezonu beşinci sırada tamamlayarak, UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkını elde eden Evkur Yeni Malatyaspor'un yeni teknik direktörü, kulübün 4.Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısında açıklandı. Kulüp başkanı Adil Gevrek, Sergen Yalçın ile prensipte anlaştıklarını duyurdu.

4.Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısında dilek ve temenniler bölümünde konuşan Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, "Bizler arkadaşlarımızla beraber hizmet edeceğiz. Buradaki delegelerimizin teveccühüyle Evkur Malatyaspor'umuzu hep birlikte daha güzel yerlere taşıyacağız. Ben, Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Daha önce yönetim kurulunda olup, şuanda yönetimde olmayan arkadaşlarımıza daha önceden yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Malatya'mızı, Evkur Malatyaspor'umuzu birlikte, hep beraber hem delegelerimizin desteğiyle hem siyasetçilerimizle hem taraftarlarımızla, bütün Malatyalı hemşerilerimizle beraber yöneteceğiz. Beraber başarılara imza atacağız. Belki zaman zaman üzülüp, sıkıntılar çekeceğiz ama o günde de bir, beraber, birlikte olacağız, Allah'ın izniyle Evkur Malatyaspor'umuzu daha güzel yerlere taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Gevrek, şehrin marka değerini artıracaklarını kaydederek, "Her yer inşallah Malatya'yı konuşacak. Türkiye, Malatya'yı konuşacak inşallah Avrupa'da bu sene Malatya'yı konuşur. Avrupa'da da başarılı olmak istiyoruz. Başarılı olmak içinde yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber bugün itibariyle kolları sıvayacağız, işbaşı yapacağız. Yeni bir yönetimimiz var, mutlaka yeni alınacak kararlar olacak. Yeni bir yol haritası çizeceğiz. Onlarla beraber inşallah çok güzel işler yapacağız" diye konuştu.

Sezona bu sene erken başlayacaklarını ifade eden Gevrek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hem UEFA Avrupa Ligi'nde hem Süper Lig'de hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edeceğiz. Bu mücadeleyi yaparken de en büyük gücümüz olan taraftarımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Uzun zamandan beri de teknik direktörlük konusunda birçok isim konuşuldu. Sergen Yalçın ile prensipte anlaştık. İnandığımız, güvendiğimiz, Evkur Malatyaspor'u daha iyi yere taşıyacağını düşündüğümüz bir hoca. Prensipte anlaştık, inşallah önümüzdeki günlerde de imza atacağız. Malatya'mıza hayırlı uğurlu olsun."

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi (www.yenimalatya.com.tr)

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

45 yorum yapılmış

  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN İNŞALLAH! SERGEN 10 TANE EROL EDER KAFANIZI YORMAYIN! YENİ SEZONDA BASKILI YIRTICI FUTBOL OYNAYAN GOLÜ KOKLAYAN VE GOLLÜ MAÇLAR BİZLERİ BEKLİYOR...
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    spor köyü gerçekleşir alt yapıdan oyuncu çıkarabilirsek takım küme düşse de geri çıkacaktır.Büyük takımların mali krizide fırsada döndürebilir takım 3 yıl içinde borçlanmayı minimum yaparsa şampiyon bir takım çıkacağına yürekten inanıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (4 yıl önce)
    Allah muvaffak etsin. Hayırlı olsun inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • KMYC alanya (4 yıl önce)
    LÜTFEN DİKKAT: ELİMİZ ÇABUK TUTALIM.. Alanyaspor'da imza bugün atılıyor Teknik direktör sorununu Erol Bulut ile anlaşarak çözen Aytemiz Alanyaspor yönetimi, deneyimli teknik adamla bugün sözleşme imzalayacak. Göreve başlayacak olan genç çalıştırıcının ilk transferi ise eski oyuncusu Guilherme ile olacak. Bulut, transferde ilk olarak eski öğrencisinin ismini yönetime verdi: Guilherme. Geride bıraktığımız sezon kiralık forma giydiği Malatyaspor’da 30 lig maçına çıkan Brezilyalı orta saha, 5 gol, 7 asistlik performansıyla dikkat çekmişti. Erol hoca, 28 yaşındaki öğrencisiyle Alanya’da da çalışmak istiyor. Bonservis problemi olmayan Guilherme’yi ikna etmek için Başkan Hasan Çavuşoğlu'nun hemen harekete geçme kararı aldığı da gelen bilgiler arasında. Öte yandan, Erol Bulut'un turuncu yeşilli takımla 2 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Kaynak.: yeni alanya haber
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim Sert (4 yıl önce)
    Sergen başarılı olur. Yeter ki yönetim ve hoca birlikte karar alıp gerekli transferleri yapabilsin. Aleksic ve Guilherme kalmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (4 yıl önce)
    Kral Malatya da
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    Sergen hocam hoş geldiniz.Sergen yalçın ,Türkiyenin en başarılı teknik direktörlerinden biridir.İstediği oyuncular alınırsa takım çok başarılı olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekrem (4 yıl önce)
    ADİL BAŞKANI TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİĞİNDEN DOLAYI KUTLUYORUM. BÖYÜK BAŞKAN. MALATYA SANA VE EKİBİNE GÜVENİYOR. BAŞARILARDİLİYORUZ YOLUN AÇIK OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Malatya nın hepsi futbol profesörü Maşallah. Bi hayırlı olsun deyin ve arkadaşlar. Yerinde bir karar. Allah hayırlı etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (4 yıl önce)Feryat isimli kullanıcı yorumuna
    Ferhat beye katılıyorum bu kulübün tff den ve varsa belediyeden gelen gelir ve reklam geliri dışında geliri varmı hayel kurmaylim belediye destekli başakşehir bile şampiyon olamadı trapzon yıllarca şampiyon olamiyor Bursa oldu bakın nerede biz ayagimizi yorganimiza göre uzatıp iyi futbol oynayıp bu ligde kalıcı olmalıyız şampiyonluk veya Türkiye kupasıda gelirse yok demeyiz Sergen hocaya gelince yaptıkları ortada bize düşen onu desteklemek baskanimizda duruşu ve efendi tavırları ile futbol dünyasının bir numaralarından birisi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan (4 yıl önce)
    Çok gereksiz ve içi boş yorumlar var yazık okumaya bile değmeyecek şeyler var.Lütfen olumsuz düşüncelerden kurtulun artık.Hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Sergen hoca kurulacak kadroya göre hareket edecektir ! Adil Gevrek eğer sergen hoca'yı getirdiyse kadro sözü vermiştir yoks azaten bilen bilir gelmezdi ama tabi yine adil başkan ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz bahanesi ile kadro yaparsa zaten sergen hocanın da sonu ertuğrul sağlam gibi olur !!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli Abuzer (4 yıl önce)
    Karamsar olmayalım. Her iki taraf da başarıyı isteyecektir. Sergen Yalçın her gittiği takımda başarılı oluştur lakin istikrarı yakalayamamıştır. Ileride büyük takımları çalıştırmak istediği için Malatya onun için iyi bir şans. Kuyruğu dik tutalım. Eyi olur zaar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan Arpacı (4 yıl önce)
    Hayırlı olsun Sergen hocamızla citamizi daha da yükseklere tasiyacaz inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (4 yıl önce)
    iyi transferlerle güzel futbol gelecektir..bu şehir skor taraftarı değildir..tribünlerin 2 yıldır boş kalmasının nedeni erol bulut un aşırı defansif futbol anlayışıdır..
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (4 yıl önce)
    Hayırlı olsun. Futbolcu yetiştirip satmadan takımların üst liglerde kalması zor. Şu zamanda ligde kalıcı olmak önemli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın (4 yıl önce)
    Erol Bulut'un da kariyeri yoktu. Malatya ona şans verdi. Ama o Avrupa ya gitme şansı olan takımı yolda bırakıp gitti. Malatya ile hedefleri örtüşmemiş :) Alanya ile hangi hedefin örtüştü Erol hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Allah Allah yönetim karar verip almış bu saatten sonra destek vermek düşer taraftara köstek değil. Olay bitmiş karar merci almış göreceğiz . Bu Malatya taraftarından bazıları istoyorki takım 1. olsun ,araba evinden alsın , yemek ismarlasinlar öyle destek çıkalım takım iyi gitsin yoksa ne işimiz var maçta diyorlar . Yav sevdiğin şeyi iyi zamanda , kötü zamanda destekler iyisi kötüsü ile sahip çıkarsın taraftarlik budur defada da defada da . Bu şehrin eleştiri yapıyorum adı altında hasutluk çok fazla . Evinden herkes futbolcu bah hele bag bag bag sen...
    0
    0
    Yanıtla
  • HASAN MOR (4 yıl önce)
    Fazla kalmaz.Olan Malatyaya olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • aydın seyhan (4 yıl önce)
    eğer sergen lig başlamadan bırakmazsa ben hiç bişey bilmiyorum istedinizle bahse girerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli Abuzer (4 yıl önce)aydın seyhan isimli kullanıcı yorumuna
    Yok artık daha neler. Hasutluk yapmayalım. Adil başkan seni mi geçireydi takımın başına!..
    0
    0
    Yanıtla
  • ali sami (4 yıl önce)
    Sergen Yalçın farklı bir karakter. Onun teknik bilgisine, oyunu okuyan yönlendiren taktik becerisine kimsenin laf söyleyeceğini zannetmiyorum. Söylendiği gibi takımları yarı yolda bırakacak bir kişi de değil. Tek sorun taraftarın ve taraftarın baskısına boyun eğen yönetimlerin sabırsız ve aceleci davranması, teknik adamlara yeterince fırsat tanımamasıdır. Baktığınız zaman anadolu takımlarının teknik direktör değiştirme süreleri ortalama 7 aydır. Yanlış olan budur. Ben başarılı olacağını, yönetimin de gerekli desteği sağlayacağını düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Hayırlı olsun takımımıza ve Sergen hocamıza. Ben başarılı olacağına inanıyorum.Kendi zaaflarına, hallerine,ahlaki durumlarına bakmadan sürekli başkalarına laf etmek iyi bir kişilik özelliği değildir. Yönetim hocayla yapılan görüşmelerdeki karşılıklı beklenti ve taahhütlere bağlı kalırsa hiçbir sorun olmaz diye ümit ediyorum.Gayret bizlerden tevfik Allah’tan.
    0
    0
    Yanıtla
  • 4412 (4 yıl önce)
    Sergen hoca istediği oyuncular alınırsa yine ilk beşe oynatır ve özledigimiz hücum futbolu oynatacak diye düşünüyorum. Yeter ki yine geç transfer yapılmasın. Başkanı elestirirken biraz insaflı olalım. Tamam geç transfer yapıyor, herşeyi son güne bırakıyor bunu kimse inkar edemez ancak 4 yılda 2.ligden Avrupa'ya gideceğimiz söylense rüya olarak görürdük. Seçim hayırlı ve uğurlu olsun geçen sezondan daha iyi bir sezon gecirmemiz dileğiyle...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kumaşcı (4 yıl önce)
    ADİL BAŞKAN a güvenin o ne yapacağını iyi biliyor sabredin güvenin boş boş eleştirmeyin ADİL BAŞKAN malatya için bir kazançtır.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Sergen.hoca.malatyamiza.hos.geldin.basarilar. Diliyorum.hersey.guzel.olacak.guvenimiz.sonsuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat TUNÇ (4 yıl önce)
    İstikrarsız bir teknik direktör bunu kabul etmemiz gerek herşey internetne var açıp okuyun.Hiç bir takımda bir yıl kalmamış.Çalışma ortalaması 6 ayın altında gözüküyor.İnşallah bizde başarılı olarak kalır bizleri yanıltır başarızlık ne bize ne de hocaya yarar hayırlısı olsun.Bizim amacımız Malatyamızın iyi yerlere gelmesi yoksa hocanın kim olması pek de önemli değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Sergenin hocalıkda ne gibi başarısı olmuş.bunu merak ettim.daha 3 günlük seyisliği var.Bazı taraftarlar jose morinho muamelesi yapıyorlar.sezon bitmeden bırakıp gideceğine inanan taraftarlırımızın sayısı çoğunlukta.kendini kulübümüzden büyük gören hiçbir teknik adam asla başarılı olamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Morinho'yu getir, Sergen gitsin, halihazırda ismi geçen hocaların hangisinin üst düzey bir kariyeri, bir istikrarı var, Sergen hiç olmazsa zeki, futboldan çakıyor, unutma sergen olmasa ali ravci olacaktı,
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyfo (4 yıl önce)
    Bence daha sezon başlamadan görevi bırakacak . Çünkü transfer yapmacaklar ya da son dakika elek altı futbolcuları dolduracaklar. Üstüne Sergen in istikrarsızlığı da eklenince bir şey olacağını sanmam. İlk yarıyı göremez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)Seyfo isimli kullanıcı yorumuna
    Kesinlikle katiliyorumm
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Sergen hocam hayırlı olsun inşallah çok sevindim sergen hocamızın geldiğine. Şimdide güzel rtransferler ile takımımız güçlenecek inşallah. Bu yıl ki başarıların tekrar edilmesi gerekir
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Çok iyi karar sıra transferde
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAM (4 yıl önce)
    bu sezon 3 hoca değiştireceğimizin garantisidir Sergen Yalçın..! haydi hayırlısı lakin unutmadan bu yıl çok kötü bir sezon olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • SinanA (4 yıl önce)
    Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın GÖKALP (4 yıl önce)
    Hayırlı olsun Sergen hocamıza güveniyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (4 yıl önce)
    bence çok yanlış bir tercih oldu. sebatsız, istikrarsız, kafasına eseni yapan, eğlenceye düşkün biridir sergen. en küçük anlaşmazlıkta malatya'yı terk edip gidecektir. ben en fazla 5 maçlık kredi biçiyorum. 5 dil bilen, alman pro lisanslı irfan buz sergen'den kat be kat daha iyi bir hocaydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Irfan buz diyorsunuz da irfan buzun neyi iyi kaliteli. Kulupler nasilda irfan buzu bos birakiyor iyi hocaysa. Sergen uefa icin malatyayi secti hedefinde 3 buyuk var. Ah malatya ne zanan futboldan anlayacaksiniz. Yok kume dusecek. Adil baskana ben guveniyorum yine yaniltmayacak. Basarili bi baskanimiz var.
    0
    0
    Yanıtla
  • KATILIYORUM
    0
    0
    Yanıtla
  • bende
    0
    0
    Yanıtla
  • 44ser (4 yıl önce)
    Hayırlı olsun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Sergen'in başarılı işlere imza atacağına inanıyorum ama yönetime hoca dayanmıyor. Her gelen gidiyor. Avrupa kupalarına katılma durumu varken bile Erol hoca bırakıp gidiyorsa bir yerlerde birşeyler yanlış yapılıyor demektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun, hem malatyamiza, hem sergen hocaya,
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • OKAN (4 yıl önce)
    HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH HER ŞEY İYİ OLACAK
    0
    0
    Yanıtla