SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da Son Antrenman

0
Güncellendi - 2019-08-15 04:06:39
Yeni Malatyaspor'da Son Antrenman
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turundaki rövanş maçını 15 Ağustos Perşembe günü evlerinde oynayacak. Sırbistan ekibi Partizan’ı konuk edecek olan temsilcimiz, rakibini yenerek, UEFA Avrupa Ligi’nde Play-off turuna kalmak istiyor.

Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden tensilcimiz Yeni Malatyaspor, Sırbistan ekibi Partizan'ı konuk edecek. Sarı kırmızılılar, 3-1’in rövanşında Partizan’ı yenerek, grup aşaması öncesi son eleme turu olan play-off'a yükselmeye çalışacak. 15 Ağustos Perşembe günü 20.00’da oynanacak olan karşılaşma TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

HEDEF GRUPLARA KALMAK

Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Partizan ile karşılaşacak. Yeni Malatya Stadyumu’nda saat 20.00'de başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak müsabakayı İngiliz hakem Chris Kavanagh yönetecek.

Deplasmandan 3-1’lik mağlubiyetle dönen teknik direktör Sergen Yalçın yönetimindeki sarı kırmızılı takımın turu geçebilmek için rakibini gol yemeden 2 farklı skorla yenmesi veya gollü 3 farklı skorla mücadeleyi kazanması gerekiyor. Müsabaka 3-1 Yeni Malatyaspor'un galibiyetiyle sonuçlanırsa uzatmaya gidilecek. Yeni Malatyaspor turu geçmesi halinde Play-off turunda Molde (Norveç)-Aris (Yunanistan) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. İlk maçı Molde 3-0 kazanmıştı.

Avrupa kupalarında tarihinde ilk kez mücadele eden Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda eşleştiği Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana'yı evinde 2-2 berabere biten maçın ardından deplasmanda 1-0 yenerek tur atlamıştı. Yeni Malatyaspor’un şuana kadar UEFA Avrupa Ligi’nde kaydettiği 4 golün 2’si Adis Jahovic’ten gelirken, diğer golleri Arturo Mina ile İssam Chebake kaydetti.

SON ANTRENMAN

Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Sırbistan temsilcisi Partizan ile Perşembe akşamı yapacağı rövanş maçının hazırlıklarını tamamladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, Çarşamba günü teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde ve ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman, koşuyla başladı. Futbolcular, daha sonra ısınma hareketleri yaptı.

İdmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışma üzerinde durulduğu öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız