SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da Kaleci Vedat Şoku

0
Güncellendi - 2016-09-06 16:07:13
Yeni Malatyaspor'da Kaleci Vedat Şoku
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da, Denizlispor maçı hazırlıkları yoğun tempoda devam ederken, kaleci Vedat Kapurtu’nun sakatlığı moralleri bozdu.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, ligin üçüncü haftasında 10 Eylül Cumartesi günü Denizlispor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor’da büyük bir şok yaşandı. Takımın birinci kalecisi Vedat Kapurtu, çalışma esnasında bir anda acı içerisinde yerde kaldı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kaleciler Vedat, Ertaç, Hakan ve Abdulsamet Damlu yan sahaya geçerken, kaleci antrenörü İsmail hoca eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Yerden ve cepheden gelen toplara ani refleks geliştirecek bir idman programı uygulanırken, birden büyük bir acı içinde yere yığılan kaleci Vedat Kapurtu, idmanı yarıda kesti.

Diğer sahada çalışan futbolcular tecrübeli eldivenin acı içindeki çığlıkları üzerine Vedat’ın başına toplanırken, ilk müdahale masörlerden geldi. Vedat’ın sol dizini baştan aşağı buzla sabitleştiren kulüp çalışanları daha sonra deneyimli oyuncuyu idman sahasına giren özel bir araca bindirilerek, hastaneye kaldırıldı. Kulübün anlaşmalı olduğu özel sağlık kuruluşuna götürülen Vedat’ın durumu hakkında ilk etapta detaylı açıklama yapılmazken, sakatlığın boyutunun çekilecek emar sonrası belli olacağı öğrenildi. Vedat’ın bu sakatlıktan sonra Denizli maçında oynaması imkansız gözüyle bakılıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

vedat1

vedat2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kamil koç (7 yıl önce)
    Sezonu kapatti sanirim Allahtan ertaç takim bulamamis hakan dansa ertac daha iyi bi tercih olur
    0
    0
    Yanıtla