SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da Yeni Yıldız Adayı

0
Güncellendi - 2021-01-20 19:29:19
Yeni Malatyaspor'da Yeni Yıldız Adayı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında şans verdiği Mustafa Eskihellaç (fotoğrafta sağdaki), eline geçen fırsatları en iyi şekilde değerlendiriyor. 23 yaşındaki Trabzonlu oyuncu, 2017-2018 sezonunda Yeni Malatyaspor’a transfer oldu. Hekimoğlu Trabzon’dan transfer edilen genç oyuncu, Elazığspor ve Boluspor takımlarında kiralık olarak forma giydi.

2017-2018 sezonunda Yeni Malatyaspor formasıyla 2 Süper Lig, 5’te Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkan genç sol kanat, 2018-2019 sezonunda ise 5 Süper Lig maçında görev aldı.

Bu sezon 4 Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giyen ve 281 dakika sahada kalarak 2 asist yapan Mustafa Eskihellaç, Süper Lig’de ise 7 karşılaşmada 154 dakika görev alarak, 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

23 kez sarı siyahlı takımın formasını giyen Eskihellaç, Süper Ligin 19.haftasında Çaykur Rizespor ile Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada ortaya koyduğu performansla alkış aldı.

Yeni Malatyaspor ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve güncel piyasa değeri 300 bin Euro olan Eskihellaç, Yeni Malatyaspor’un yanı sıra Elazığspor, Boluspor ve Hekimoğlu Trabzon takımlarının da formalarını giydi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (3 yıl önce)
    MALATYASPORUN başarısını, futbolcuların ve başlarındaki hocanın uyum ve kalitesine bağlıyor.. Mutlu oluyoruz.. Devamını diliyoruz.. Yönetiminde bu gidişatı çok çok iyi yönlendirmesi i bekleriz.. Takım çok iyi.. MAŞALLAH..
    0
    0
    Yanıtla
  • tugay kara (3 yıl önce)
    berk yıldızı küstürmeyin formaya oynatın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Özcan (3 yıl önce)
    Malatyaspor doğunun yıldızı takımda çok güzel futbolcular var zamana ihtiyaç var hocamız takımı çok güzel analiz ediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Maruf (3 yıl önce)
    Sağ kanat Erşan Yaşa ya da biraz daha şans verilse iyi bir defans oyuncusu kazanır Malatya. Kendi yetiştirdiği futbolcular her zaman iyidir. Malatyadan futbolcu çıkmaz imajı yıkılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Mustafa genç koşan adam geçen hızlı futbolcu fakat Malatyada bu tip futbolcular hamza hoca tarafından hep ikinci plana atıldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    umuta ve kubilaya verilen süre ve destek mustafa ve doğuana verilse . malatyamız iki futbolcu kazanmışttı. rize maçına gelelim. adamlar sekiz oyuncusundan mahrum gelmişler dakika 80. 4.1 öndesin oyunun dönmesi mümkün değil. . son on dakikaya umutu ve kubilayı çıkar doğukan emeksizi.. burak efeyi. zugui yi son üç dk değilde daha erken al. başka genç varsa koysana kardeşim.hiç olmazssa adamlarda bir heves olur ve antramanlarda süre alırım diye canla başla çalışırlar. bunları dediğinizde. bu defada malatyada ne kadar hoca var veya adil gevrek ve hamza hoca ilan ediliyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru tesbitler, katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (3 yıl önce)
    Gerçekten de yetenekli bir oyuncu daha fazla şans verilmeli mesela Visca ya benzettim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali44 (3 yıl önce)
    Daha iyi olacak güveniyoruz biz Mustafa ya
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Biraz sabır,Sırada Berk Yıldız var,Kubilay Kanatsızkuş var,Murat Akşit var, bir futbolcu hemen yetişmiyor,daha bunların yaşı kaç........................
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (3 yıl önce)
    Sadece o değil, benim asıl favorim Ahmet Ildız. Çok büyük topçu oluyor. Berk tende ümitliydim ama olmadı.
    0
    0
    Yanıtla