SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'la Sözleşmesini Feshetti

0
Güncellendi - 2021-01-13 19:59:24
Yeni Malatyaspor'la Sözleşmesini Feshetti
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Mustafa Akbaş, kulüple olarak sözleşmesini fesih ettiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Akbaş, “2 senedir hizmet ettiğim Yeni Malatyaspor kulübü ile sözleşmemi haklı ve tek taraflı olarak feshetmiş bulunmaktayım. Bu süre içerisinde yanımda olup destek veren herkese teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Akbaş, Yeni Malatyaspor’un ‘Avrupa Hatırası’ ile sarı siyahlı takımın formasıyla yer alan bir fotoğrafını da sosyal medya hesabından paylaştı.

31 yaşındaki stoper, sezon başında kadroda düşünülmemişti. Sarı siyahlı takımla Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Akbaş, 38 kez Yeni Malatyaspor’un formasını giydi. 

2018-2019 sezonunda Yeni Malatyaspor’a transfer olan Mustafa Akbaş, 29 kez Süper Lig’de sarı siyahlı takımın formasıyla mücadele etti.

Mustafa Akbaş, daha önce Kayserispor, 1461 Trabzon ve Trabzonspor takımlarının formalarını giydi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Codi44 (3 yıl önce)
    Yararından fazla zararı dokunmuş...kesin bi kurban takım ile anlaşmış....yönetim bu tip oyuncu alma....takımda huzur kaçıran...takimi sabite eden topcu istemiyoruz..
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Bunun yerine mehmet ekiciyi getiriyorlar.nasıl olsa bize faydalı olacak oyuncu değil yattığı yerden kazanacak adam lazım.hala akıllanmadık ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İçin (3 yıl önce)
    Allah işini rastgetirsin. Ağırbaşlı iyi yürekli kardeşim. Gerçekten de seni çok sevdik. Rabbim hakkında hayırlısını versin. Hakkını helal et
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (3 yıl önce)
    Malatyaspor değil Adam tek taraflı olarak fesh yapmış Alacaklarına karşılık
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (3 yıl önce)
    Allah razı olsun.Yolun açık olsun.Darısı hocanın,chebake,umut,erkan,olcay başına.
    0
    0
    Yanıtla
  • bahtsız taraftar (3 yıl önce)Dayı isimli kullanıcı yorumuna
    Dayı Kubilayı unutmuşsun yazasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kubilay oynamayacak ta kim oynayacak penaltıyı kaleciyr nişanlayan alt lig topçusu Topalli mi Futboldan anlamıyorsunuz bence susun
    0
    0
    Yanıtla