SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'un İç Sahada İlk Kaybı

0
Güncellendi - 2016-11-29 16:04:17
Yeni Malatyaspor'un İç Sahada İlk Kaybı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de 12 hafta sonunda 26 puanla liderlik koltuğunda bulunan Yeni Malatyaspor, bu sezon ilk kez sahasında puan kaybı yaşadı.

Sahasında oynadığı 5 karşılaşmayı kazanan sarı kırmızılılar, ligin 12’nci haftasında İnönü Stadı’nda Giresunspor ile 1-1 berabere kalarak, sahasındaki ilk kez puan kaybetti.

Ligin 11’inci haftasında deplasmanda Eskişehirspor’a 2-0 yenilen ve 5 maçlık galibiyet serisi sona eren Yeni Malatyaspor, 12’nci haftada da Giresunspor ile 1-1 berabere kalarak, ilk kez üst üste iki maçta puan kaybı yaşadı.

ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU AMA PUAN FARKINI AÇAMADI

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan sarı kırmızılılar, 12 hafta geride kalırken, 26 puanla zirvedeki yerini korumasını bildi.

Ligde son iki haftada 5 puan kaybeden Malatya ekibi, rakiplerinin puan kaybettiği haftada eline geçen avantajı kullanamadı. Giresunspor karşısında 70’nci dakikada Dialiba ile 1-0 öne geçen sarı kırmızılılar, 73’ncü dakikada Recep Aydın’ın golüne engel olamayınca 1 puana razı oldu.

Sahasında ilk puan kaybını yaşayan Yeni Malatyaspor, rakipleriyle arasındaki puan farkını açma fırsatını tepmiş oldu. Sarı kırmızılılar, ikinci sıradaki Boluspor’un 3, üçüncü sıradaki Göztepe’nin ise 4 puan önünde zirvedeki yerini korudu.

12 MAÇTA 8 GALİBİYET

Yeni Malatyaspor, ligde son iki haftada hanesine sadece 1 puan yazdırabildi.

Ligin en çok galibiyet alan takımı olan sarı kırmızılılar, 12 karşılaşma sonrası topladığı 26 puanla zirvedeki yerini korumasını bildi.

Malatya ekibi, 12 hafta sonunda 8 galibiyet, 2 beraberlik, 2’de mağlubiyet aldı. 12 maçta rakip ağları 19 kez havalandıran sarı kırmızılılar, kalesinde ise 11 gol gördü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ymskadroksm16

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Göktuğ ALTUNKAYA (7 yıl önce)
    Sayın Malatya Haber Sitesi Spor Servisi; futbolda şampiyonluk bir parola olamaz, ancak hedef olur. Parola denilen mefhum bir gizli işarettir ve ancak ilgili kişiler tarafından bilinir. Lütfen kavramları üsturuplu kullanalım. Saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ ALTUNKAYA (7 yıl önce)Göktuğ ALTUNKAYA isimli kullanıcı yorumuna
    Takımımıza itimadım sonsuz. Şampiyonluk hedefinde “hep destek, tam destek” yanınızdayız Yeni Malatyaspor. Başarılar İrfan Hocam ve ekibi, başarılar her biri birbirinden kıymetli oyuncularımız. Ankara’dan sevgiler ve selâmlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Allah irfan hocama yardım etsin..elindeki bazı hala amatorce hareket eden oyuncular yüzünden çok sıkıntı çekiyor..bu kadroyla bence vallahi mucizeler yaratiyor..yabancılar dışındakiler daha tam takıma adapte olamadı..takıma takviye şart...
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Hocam lütfen burak solakeri yedeğe alıver forumsuz giresun maçında golüde onun yüzünden yedik başka alternatifleride var kadro geniş
    0
    0
    Yanıtla
  • Şakir (7 yıl önce)
    Giresun maçından önce ,tüm maçlar oynanmış,meydan bize kalmıştı.genelde böyle haftalarda herkes hep beraber puan kaybederler!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara (7 yıl önce)
    Düşüş epeydir var..insallah fazla sürmez .
    0
    0
    Yanıtla
  • YORGUN (7 yıl önce)
    Eskişehir maçından öncede söyledim eskişehir maçı dahil düşüş devam edecek giresuna puan-puanlar verebiliriz dedim o nedenle Evet ilk kaybı lakin sonda olmayacak ....Bandırma maçına hazırlıklı olun üzülerek söylüyorum 2. yarı çok daha fazla kayıplarımız olacak
    0
    0
    Yanıtla