SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'un Kalesinde O Olacak

0
Güncellendi - 2016-09-09 03:43:02
Yeni Malatyaspor'un Kalesinde O Olacak
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un kalecisi Hakan Canbazoğlu, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Denizlispor maçını da kazanıp, yollarına emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi.

Milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini aktaran Hakan Canbazoğlu, bu süreçte takım olarak eksiklerini giderdiklerini, iyi olan yönlerinin de üzerine koyduklarını kaydetti.

Hafta sonu deplasmanda Denizlispor'la zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirten kaleci Hakan, "Daha önceki yıllardaki Denizlispor'dan daha farklı ve daha güçlü bir takımla oynayacağımızın farkındayız. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Çünkü iyi hazırlandık. Emeğimizin karşılığını almak istiyoruz. Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor'dan sonra Denizlispor maçını da kazanıp, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Hakan Canbazoğlu, kaleci Vedat Kapurtu'nun sakatlığının kendilerini çok üzdüğünü dile getirerek, şunları kaydetti:

"Böyle bir sakatlık yaşaması beni çok üzdü. Kendisiyle iyi bir diyaloğumuz var. Ağabey-kardeş ilişkisi içerisinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Takım içerisinde bütün futbolcular arasında bu diyalog var. Allah izin verirse, Denizlispor maçında elimden gelenin en iyisini yapmak isterim. Tabi formayı bu şekilde almak istemezdim. İnşallah Vedat ağabey de bu sakatlığı atlatır ve korktuğumuz gibi bir şey çıkmaz. En kısa sürede aramıza dönmesini arzu ediyoruz. Allah acil şifa versin, onun için dua ediyoruz."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • emrah (7 yıl önce)
    ben olsam ertaç ı oynatırım ama kamp yapmayan birindense idmanlı hakan daha iyi bi seçim bence ertaç daha iyi bi kaleci
    0
    0
    Yanıtla
  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    hakkında çok yorum okuduğum bir kaleci olumlu yorumların sahada karşılığını bulmasını diliyorum
    0
    0
    Yanıtla