SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'un Kongresi Pazar Günü

0
Güncellendi - 2016-07-09 20:28:40
Yeni Malatyaspor'un Kongresi Pazar Günü
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, mali ve olağan genel kurulunu 10 Temmuz Pazar günü gerçekleştirecek. Sarı kırmızılılarda kulüp başkanı Adil Gevrek ilk olağan genel kurulunu yaşayacak.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor’da, mali olağan genel kurul heyecanı birlikte yaşanacak. Mevcut başkan Gevrek’in tek listeyle girmesi beklenen seçimde, yönetim mali açıdan da ibra edilmeyi bekleyecek.

Yaklaşık 400 delegesi bulunan Yeni Malatyaspor kulübünde, kulüp başkanı Adil Gevrek ilk olağan genel kurulunu yaşayacak. Olağanüstü genel kurul ile kulübün, belediye ağırlıklı yönetimleri dışında ilk sivil yönetimi olarak göreve gelen Gevrek ve yönetimi, ilk sezonlarında takımı şampiyon yaparak, Spor Toto 2. Lig’den PTT 1. Ligi’ne yükseltmişti.

Gevrek ve yönetimi, ikinci sezonlarında ise PTT 1. Lig’de yer almış, hedefi ‘kümede kalma’ olarak belirledikleri sezonda hedeflerini gerçekleştirmişlerdi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile görüştükten sonra yönetim kurulu listesi için hummalı bir çalışma yürüten Gevrek’in olağan genel kurulda güven tazelemesi bekleniyor.

Yeni Malatyaspor’un mali kongre ve olağan genel kurulu Pazar günü saat 10.00’da Malatya Büyükşehir Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Genel kurul ile ilgili olarak tek duyuru, kulübün resmi internet sitesinde yapılırken, sadece 10 Temmuz Pazar günü tarihi verildi. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde genel kurulun erteleneceği tarihle ilgili herhangi bir bilgi yeralmadı. Ancak buna karşın, Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde genel kurulun 17 Temmuz Pazar günü aynı yer ve saate ertelenmesi bekleniyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız