SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Malatya'yı Yeneceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:42:33
A- A+ PAYLAŞ

TAVŞANLI- Bu sezon Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor Tarsus beraberliğinden sonra ikinci karşılaşmasını kendi sahasında oynayacak. 

Geçtiğimiz sezon 1. Lig macerasına son veren ve 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan TKİ Tavşanlı Linyitspor yenilenen kadrosuyla hem Tavşanlı’yı hem de Kütahya’yı profesyonel liglerde temsil etmeyi sürdürüyor. Geçen sezonun ikinci yarısında takımın başına getirilen teknik direktör Ali Nail Durmuş, önderliğinde hazırlıklarını tamamlayarak Tarsus İdman Yurdu müsabakasıyla sezona merhaba diyen kırmızı siyahlılar zorlu deplasmandan 1 puan çıkartarak evine dönmüştü.

2014 – 2015 futbol sezonun ikinci haftasında Kütahya Dumlupınar Stadı’nda taraftarının önüne çıkacak olan Tavşanlı Linyitspor, Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Lig’e şampiyonluk parolasıyla başlayan ve PTT 1. Lig’den yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken Malatya takımı Süper Lig’de ki eski şaşalı günlerini arıyor. Kütahya’da oynanacak maçın oldukça zorlu geçmesi beklenirken teknik kadro ise Yeni Malatyaspor’u yenebilecek güçte olduklarını vurguladı. 

Ali Nail Durmuş, taraftarlara seslenerek, “Genç ve dinamik bir takımız. Şu anda tek sorunumuz uyumdur. Taraftarımızı da yanımızda görebilirsek sorunlarımızı kısa sürede aşar ve başarıyı yakalarız. Yeni Malatyaspor’u yenebilecek güçteyiz. Bu hafta herkesi stada davet ediyorum“ dedi.

Hakan Akmısır’ın yöneteceği karşılaşma yarın saat 16:30’da başlayacak. Orta hakemin yardımcılıklarını ise Emre Ajun ve Halil İbrahim Atabay üstlenecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız