SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Hem Lig Hem de Kupada Doludizgin

0
Güncellendi - 2019-12-04 13:58:33
Yeni Malatyaspor Hem Lig Hem de Kupada Doludizgin
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, hem Süper Lig’de hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna doludizgin devam ediyor.

 Süper Lig’de bu sezon şuana kadar oynadığı 13 karşılaşmada 20 puan toplayan ve 7 haftadır maç kaybetmeyen BtcTurk Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.Eleme Turu birinci maçında da konuk ettiği Ankara ekibi Keçiörengücü’nü 3-1 mağlup etti.

 Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 7 haftada mağlubiyet yüzü görmedi. 7 haftalık bölümde 3 galibiyet, 4’te beraberlik alan sarı kırmızılı takım, yenilmezlik serisini Ziraat Türkiye Kupası’nda da sürdürdü.

 Ligin 13.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile 3-3 berabere kalan BtcTurk Yeni Malatyaspor, yenilmezlik serisini 7 maça çıkarttı. Sarı kırmızılı takım, Galatasaray’ın deplasmanda Trabzonspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından 20 puan ve gol averajıyla yedinci sırada yer aldı.

 BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de geride kalan 7 haftada 3 galibiyet, 4 de beraberlik ile 13 puan topladı.

 Ligin 6.haftasında deplasmanda Antalyaspor’a 3-0’lık skorla kaybettikten sonra yedinci haftada sahasında Yukatel Denizlispor’u 5-1, sekizinci haftada deplasmanda İttifak Holding Konyaspor’u 2-0, dokuzuncu haftada ise sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor’u 4-0 mağlup eden sarı kırmızılı takım, son 4 maçında ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Malatya temsilcisi 10.haftada deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2, 11.haftada deplasmanda Göztepe ile 1-1, 12.haftada sahasında Fenerbahçe ile 0-0, 13.haftada ise yine deplasmanda Gençlerbirliği’yle 3-3 berabere kaldı.

 Sarı kırmızılı takım, Ziraat Türkiye Kupası 5.Eleme Turu’nda 3 Aralık Salı günü sahasında konuk ettiği Keçiörengücü’nü ise 3-1 mağlup etti.

 Ligde ve kupada oynadığı son 8 karşılaşmada 4 galibiyet, 4’te beraberlik alarak yenilmezlik serisi yakalayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu seriyi Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında da sürdürmek istiyor.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız