SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Menfez ve Köprü Yapımı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:44:05
Yeni Menfez ve Köprü Yapımı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi ulaşım açısından tehlike arz eden noktalarda köprüler, sulama kanallarının geçtiği yollarda yeni menfezler ile heyelan tehlikesi olan noktalarda da taş duvar örme işleri yapıyor.

Darende ve Hekimhan’da köprü yapımı

Büyükşehir Belediyesi aciliyet arzeden hizmetleri kısa sürede hayata geçirerek yolları daha güvenli ve konforlu hale getiriyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından, Darende’nin Kılıçbağ Mahallesi ile Ayvalı Mahallesi, Hekimhan’ın da Kurşunlu Mahallesine köprüler yapıldı. 

Kale ve Battalgazi’de menfez ve taş duvar yapımı

Battalgazi ilçesinde yol güzergahında bulunan sulama kanallarının üzerindeki menfezleri genişleten Büyükşehir Belediyesi; Kale ilçesinde Bent, Kumluyazı ve Kale Mahallelerinde sürdürdüğü taş duvar örme işlerini de tamamladı.

Darende’nin Ayvalı Mahallesine yapılan köprü ise 12 metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde olup, köprünün yapıldığı noktada menfez çalışmaları da yapan Büyükşehir Belediyesi çalışmalarda sona yaklaştı. 

Darende’nin Kılıçbağ Mahallesine yapılan vagon köprü ise 3 metre genişliğinde 8.5 metre uzunluğunda. Köprünün etrafına ise 7500 m3 taş duvar örülerek yol daha güvenli hale getirildi.

Arapgir, Arguvan ve Pütürge’de de yapılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yeni planlamalar çerçevesinde Arapgir, Arguvan ve Pütürge’de fizibilitesi yapılan noktalara köprü ve menfezler yapacak. Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelerde saha taraması yapmaya ise devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız