SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni MHK'de Malatyalı Üye

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:45:23
Yeni MHK'de Malatyalı Üye
A- A+ PAYLAŞ

Merkez Hakem Kurulu başkanlığına getirilen Kuddusi Müftüoğlu’nun yönetiminde TFFHGD Malatya Şube Başkanı Zafer Demir de yer alıyor. 

TFF Yönetim Kurulu, MHK başkanlığından istifa eden Yusuf Namoğlu’nun yerine eski hakemlerden Kuddusi Müftüoğlu’nu getirdi. Müftüoğlu başkanlığındaki MHK’da, Bünyamin Gezer, Hakan Özkan, İsmet Cengiz, Erdal Güleç, Zafer Demir, Yıldıray Aslan, Hikmet Öksüzoğlu, Sadettin Güler bulunuyor.

Malatyalı eski hakem Zafer Demir’in MHK listesine girmesi Malatya’da sevinçle karşılandı.

Türk futbolu için önem taşıyan MHK’nin yönetiminde yer almanın kendisi için büyük gurur olduğunu ifade eden Demir, Türk hakemliği için güzel hizmetler sunmak istediklerini belirtti.

Kuddusi Müftüoğlu ile birlikte başlayan yeni dönemin Türk hakem camiasına hayırlar getirmesini ifade eden Demir, “Oldukça mutlu ve gururluyum. Çok önemli bir görev. İnşallah Kuddusi Müftüoğlu dönemi futbolumuza hayırlar getirir. Bizlere inananları mahcup etmeyeceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız