SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Müftü Göreve Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Müftü Bekir Gerek'in Moskova Din Hizmetleri Müşavirliği’ne atanmasının ardından Malatya İl Müftülüğü'ne getirilen Iğdır Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Malatya'da göreve başladı.

Basın mensuplarına göreve başlaması nedeniyle bir açıklamada bulunan Sönmezoğlu, "Malatya İl Müftülüğü’nde göreve başlamış bulunmaktayım. Türkiye’nin göz bebeği, güzide Malatya ilinde bulunmaktan, güzel insanlarımıza hizmet etme imkanı bulmaktan dolayı, büyük onur ve mutluluk duymaktayım" dedi.

"Kutsal din hizmeti bayrağını aldığımız noktadan, insan sevgisi, vatan sevgisi, üstün hizmet anlayışı, görev aşkı ve sorumluluk bilinci ile daha ileri bir düzeye ulaştıracağımıza gönülden inanıyorum. Bizden önce bu görevlerde bulunan hocalarımızı minnet ve şükranla anıyor, ebediyete intihal edenlere Cenabı Allah'tan rahmet niyaz ediyorum" diyen Mehmet Sönmezoğlu, şunları söyledi:

“Bütün Malatyalı hemşehrilerimi en içten sevgilerimle, saygılarımla selamlıyor ve dualarımı arz ediyorum. İnsanlarımızın desteklerini ve hayır dualarını her zaman bekliyorum. Gece-gündüz demeden herkese, her zaman gönlüm de kapım da açık olacaktır. Her şey Malatya ve Malatyalılar için olacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız