SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Otobüs Eğitimi

A- A+ PAYLAŞ
 
Geçtiğimiz ay içerisinde otobüs filosuna 15 adet yeni otobüs katarak filosunu güçlendiren MOTAŞ tarafından, yeni nesil araçların yakından tanınmasıyla ilgili çalışanlarına uygulamalı eğitim verildi.
 
Otobüs şoförlerine, 12 metrelik alçak tabanlı ve engelli erişebilirliğine uygun araçların çalışma prensipleri ve teknik özellikleri hakkında Makine Mühendisi ve Otomotiv Yüksek Mühendisi Fehmi Özden ile Mekanik Teknisyeni Mustafa Polat tarafından; araçların sürücü kumandaları, donanımı, çalıştırma ve kullanma kuralları, araçların bakımı, teknik donanımları, motor özellikleri ile araçların elektronik kontrol sistemleri hakkında hem teorik, hem de araç içerisinde eğitimler verildi.
 
İş kalitesinin arttırılmasına yönelik en önemli adımlardan biri olan hizmet içi eğitimleri her ay düzenli olarak gerçekleştirdiklerini, amaçlarının Malatya’daki ulaşım hizmetinin çağdaş bir yapıya kavuşmasını sağlamak olduğunu belirten MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı, “Eğitimlerimizin konusu insan ilişkileri, davranış biçimleri ve empatik iletişim ile sınırlı kalmayıp teknik eğitimler de veriyoruz” dedi.
 
Genel Müdür Alıcı, “Çalışanlarımızın yeni alınan, motor özellikleri farklı ve elektronik kontrol sistemine sahip yeni nesil araçları yakından tanımaları, teknik özelliklerini tamamen öğrenmeleri, sürüş güvenliği ve kalitesi bakımından oldukça önemlidir. Bu nedenle şoförlerimize teknik eğitimler vererek mesleki bilgi ve becerilerinin artırılmasını sağlıyoruz” dedi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız