SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Oyuncularla Güçlendik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:31:09
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz grub'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor teknik direktör Özcan Kızıltan, nokta transferler yaptıklarını kaydederek, lige en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. 

Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirilen ilk etap kamp çalışmaları ve transferler hakkında değerlendirmede bulunan Kızıltan, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, hazırlık karşılaşmalarında takımının sahaya yansıttığı futboldan memnun kaldığını ifade etti.

Kızılcahamam kampını tamamlayıp, 4 günlük bayram iznine ayrıldıklarını söyleyen Kızıltan, “Kampımız verimlilik açısından çok iyi geçti. 2 hazırlık maçı oynadık. Bu maçlarda belki galip gelemedik ama inanın ben oynanan oyundan memnun kaldım. İyi yolda ilerliyoruz. Takıma yeni katılan oyuncular da onları transfer ederek ne kadar doğru karar verdiğimizi gösterircesine bir kamp dönemi geçirdi. Gerçekten nokta transferler yapmışız. Aldığımız her oyuncu ilk on birde rahatlık oynayabilecek kalitede. Şimdi önümüzde Kartepe kampı var. Bu kamp bizim için daha da önemli. Burada 3 ya da 4 hazırlık maçı oynayacağız. Lige kadar hazır duruma geleceğimizi düşünüyorum” dedi.

Takımda iskeleti bozmadıklarını belirten Kızıltan, "Takviyelerle takımı güçlendirmek en doğru olanı. Ancak geçen sezon ki takımdan istediğimizi alamadığımız futbolcular vardı. Mecburen bir değişikliğe gitmemiz gerekiyordu. Yeni gelen oyuncularla birlikte daha da güçlendik. Alınan oyuncuların tamamı benim istediğim isimlerdi. 3 ya da 4 futbolcu daha alacağız. Görüştüğümüz futbolcular da çok kaliteli isimler. Yeni oyuncuların katılmasıyla birlikte ben de kadro şablonunu yavaş yavaş kafamda şekillendirme başlarım“ diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız