SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yeni PMYO İçin Girişimimiz Var'

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:09:33
'Yeni PMYO İçin Girişimimiz Var'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret etti. Şahin, “Polis Meslek Yüksek Okulu’nun kapasitesinin bin öğrenciye çıkartılması için bütün milletvekillerimizle birlikte İçişleri Bakanlığımız nezdinde girişimlerde bulunduk” dedi.

Malatya Milletvekili Şahin, İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer, İl Yönetim Kurulu Üyesi Cumali Altıntop ve partililerle Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sıtkı Akgül'ü ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Milletvekili Mustafa Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Polis meslek yüksekokulu bizler için, Malatya'mız için önemli kurumlarımızdan bir tanesidir. Ülkemizin, insanlarımızın güvenliği için bu okullarımızdan nitelikli, vasıflı gençlerimiz, evlatlarımız yetişmektedir. Gecemiz eğer rahat geçiyorsa, evlatlarımız sokağa çıktıklarında rahat dolaşabiliyorlarsa bu kurumlarımızın yetiştirmiş olduğu o nadide gençlerimizin yapmış olduğu görev sayesindedir” diye konuştu.

Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu’nun öğrenci kapasitesinin artırılması ve eğitim öğretim görecekleri yeni bir alan için İçişleri Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunduklarını söyleyen Milletvekili Şahin şunları aktardı:

“Biz bugüne kadar kurumlarımızın niteliklerinin, standartlarının daha da yükseltilmesi için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Şu anda 400 evladımız burada eğitim ve öğretim görüyorlar. Polis meslek yüksekokulunun kapasitesinin bin öğrenciye çıkartılması için bütün milletvekillerimizle birlikte İçişleri Bakanlığımız nezdinde girişimlerde bulunduk. İnşallah biraz daha şehrin batı kesiminde Ankara asfaltı üzerindeki bölgeye okulu kaydırırız ve daha nezih bir ortam oluşmuş olur. Çünkü bu gibi kurumlarımızı temelde mutlaka sağlıklı bir yapıya oturtmak gerekiyor. Proje çalışması bitme aşamasına geldi. Temennim bu okulun ve kurumun eğitim öğretim faaliyetlerinin yapılması noktasında sıkıntıların yaşanmaması için Ankara asfaltı üzerindeki 77 dönümlük arsaya okulun yapılmasıdır. Fiziki şartları, sportif faaliyetlerin yapılacağı, eğitim birimlerinin daha rahat hareket edebilecekleri bir alana dönüşmesi için 77 dönümlük alanda yeni bir polis meslek yüksekokulunun yapılması için girişimlerimiz sürüyor.”

Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sıtkı Akgül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Milletvekilimiz Mustafa Şahin Bey'in geçmişte okulumuza verdiği katkıları duyduk, biliyoruz. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Milletvekilimiz Mustafa Şahin Bey'in desteklerinin Polis Meslek Yüksek Okulu’na devam edeceğine inanıyorum. Hep birlikte Malatya'mıza karınca kararınca ne kadar hizmet edebilirsek o bize kardır” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız