SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Prof. ve Doç.'lar Cübbe Giydi

0
Güncellendi - 2017-02-26 02:23:41
Yeni Prof. ve Doç.'lar Cübbe Giydi
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesinde profesörlüğe ve doçentliğe yükselen akademisyenlere, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından cübbeleri giydirildi.

Rektörlük toplantı salonunda düzenlenen törene, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek, Prof. Dr. Nusret Akpolat, Prof. Dr. İbrahim Türkmen, senato üyeleri ve unvanda yükselen akademisyenler katıldı.

Akademisyenler Doç. Dr. Serpil Düşünceli Demir, Doç. Dr. Mehmet Önal, Doç. Dr. Ali Aksoy, Doç. Dr. Mahmut Fırat, Doç. Canan Akmil Başar, Doç. Dr. Halil Düzova, Doç. Dr. Cemalettin Aydın, Doç. Dr. Nevzat Bayri, Doç. Dr. Serkan Polat, Doç. Dr. Bünyamin Akdemir, Doç. Dr. Cemil Çolak ve Doç. Dr. A. Sami Akbulut profesör ünvanına, Yrd. Doç. Dr. Sait Murat Doğan, Yrd. Doç. Dr. Emrah Otan, Yrd. Doç. Dr. Kader Sürmeli, Yrd. Doç. Dr. Cahit Külekçi, Yrd. Doç. Dr. Vehbi Bayhan, Yrd. Doç. Dr. Niyazi Özer, Yrd. Doç. Dr. Müge Karadağ ve Yrd. Doç. Dr. Fatma Mutlu ise doçentlik unvanına yükseldi.

Unvanda yükselen akademisyenleri tebrik eden Rektör Prof. Dr. Kızılay, "Yeni unvanları ve kadrolarını alan siz kıymetli hocalarımızı tebrik ediyorum. Hayırlı olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum. Bilimsel çalışmalarınız ve eğitime olan katkılarınızla bu ülkeye faydalı olduğunuz için üniversite olarak sizi destekliyoruz. Üniversitemizi hep birlikte ileriye taşıyacağız" diye konuştu.

Daha sonra profesör ve doçentlik unvanı alan akademisyenlere Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından cübbeleri giydirildi. Tören, çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Cem (7 yıl önce)
    Hayırlı ugurlu olsun....hocalarimiz az maaşla idare ederken öğrencileri milyon dolarlık işler yaparak dünyaya meydan okuyorlar....emeklererinize sağlık Rabbim doğru yoldan ayırmasin sizleri
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (7 yıl önce)
    Akademik çalışmaların ortaya çıkardığı yeniliklerin, kolaylık ve güzelliklerin topluma ve günlük hayatımıza da yansımasını dilerim. Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (7 yıl önce)
    Yenilikçi, yaratıcı, bilim akedemilerinde kabul gören, heyecan yaratan teoremler, kitaplar yazdığınız için mi bu parlak cübbelerinizle mağrursunuz. Gariban ve zeki çocukları fetö'nün kucağına itmeyip akademiye kazandırdığınız için, kendi yakınlarınız yerine memlekete yeni beyinler kazandırdığınız için de olabilir bu haklı gururunuz.Hayırlı olsun unvanlarınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan koc (7 yıl önce)Halil isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen de öyle
    0
    0
    Yanıtla