SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Proje İlanına Çıkılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:42:11
Yeni Proje İlanına Çıkılacak
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Genel Sekreter Vekili Mesut Öztop, yakında yeni proje ilanına çıkacaklarını söyledi.

Malatya merkezli; Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerinin bağlı bulunduğu FKA Genel Sekreter Vekili Mesut Öztop, “Ajansımızda 2004-2023 bölge planlama çalışması uzun süredir devam ediyor. Bu çalışmalar nedeniyle destek planları biraz sarktı. 2014 yılı çalışma ve destek planları hazırlıkları içerisindeyiz. Yakın zamanda destek programlarını açıklayacağız. Aralık ayının ikinci yarısında muhtemelen destek programlarını uygulamaya başlamış olacağız” dedi.

Başvuru süresinin muhtemelen 2 ay olacağını söyleyen Mesut Öztop, “Şubat ayının ortalarına kadar projelerini tasarlayıp bize sunmaları gerekiyor” uyarısını yaptı.

Bölgenin katma değerini arttırmaya yönelik destekler verdiklerini hatırlatan Öztop, bugüne kadar 47 milyon TL destek verdiklerini, bu rakamın eş finansmanla birlikte 80 milyon TL’yi bulduğunu kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız