SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Projeler Oluşturacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:01:38
A- A+ PAYLAŞ

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Malatya’nın ekonomik ve sosyal anlamda gelişmesi için ortak projelerin önemine dikkat çekildi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret eden MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, MÜSİAD Malatya Şubesi olarak 2023 için 3 milyar dolar ihracat hedefi koyduklarını belirterek, “Bildiğiniz üzere 24 Ocak 2015 tarihinde yeni olağan genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Genel kurul sonrası yönetim kurulumuzu oluşturduk. Bu yönetim kurulu ile beraber bugün sizlerle tanışmak ve önümüzdeki 2 yıl içerisinde Malatya’nın ortak menfaatleri için yapacağımız çalışmaları, sizlere ifade etmek için bugün buradayız.  Sayın başkanım biliyorsunuz Malatya MÜSİAD olarak 2023 hedefi olarak 3 milyar dolar ihracat hedefi koyduk. Bu ihracat hedefine ulaşmak için de elimizden gelen bütün gayretleri, sanayiciler olarak yeni projeler oluşturacağız. Bunun içinde sizlerle bazı ortak projelerimiz olacak. Bu konularda da inşallah biz MÜSİAD olarak bütün gayretleri göstereceğiz. Sizden de bu konuda bizlere destek olacağınıza inanıyoruz. İnşallah 2 yıl süre içeresinde sizlerle beraber Battalgazi Belediyesi’yle beraber Malatya’nın ortak faydasına olacak tüm projelerde beraber çalışmak istiyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımızın da ifade ettiği gibi 24 Ocak’ta yapılan MÜSİAD genel kuruluna bizzat katıldık. Oradaki programa birlikte katıldık ve yeni yönetim kurulunun seçilmesi sürecinde bizzat orada bulunduk. Yeni yönetim kuruluna başta başkanımız olmak üzere başarılar diliyorum. MÜSİAD bizim için hakikaten çok önemli bir kuruluş. MÜSİAD, 2023 hedefi olarak 3 milyar dolar bir ihracatı hedefleyen bir kurumumuz. Malatya için 300 milyonluk bir kayısı katma değerinin 10 katı şeklindeki bir MÜSİAD girdisi, katma değer olarak Malatya’ya girdiği zaman Malatya’nın farklılığını fark etmemek mümkün olmayacak. Bu anlamda Müstakil İş Adamları Derneği’mizin bu çalışmalarını, müteşebbis ruhlarını kutluyorum, kendilerini tebrik ediyorum. Bizlerde yerel yöneticiler olarak müteşebbisimizin önünde var olan engelleri açmak, onları desteklemek, yani genel idarede onlarla ilgili problemler neyse, o problemlerin çözümü noktasında çaba ve gayret göstermek bizim görevimizdir. Ayrıca yerel yöneticiler olarak MÜSİAD gibi köklü kuruluşun, kurumsallaşmış bir kuruluşun bilgi birikiminden yararlanmak bizim içinde çok önemli bir değer olarak addediyoruz. İnşallah biz zaten hep yerel yöneticiler olarak şunu ifade etmişizdir; şehrin değerleriyle yönetilen bir şehir anlamlı,  faziletli ve erdemli bir şehir olacaktır. MÜSİAD’ın da kurumsallaşmış yapısındaki bilgi birikimi, bizim içinde bir yol haritası olacaktır. Ben tekrar sizleri burada görmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız