SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Sağlık Müdürü Göreve Başladı

0
Güncellendi - 2016-11-24 06:42:01
Yeni Sağlık Müdürü Göreve Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Sağlık Müdürlüğü'ne atanan Dr. Muhammed Duran, Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünde İl Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte iken Malatya İl Sağlık Müdürü olarak ilimize atanan Dr. Duran (fotoğrafta sağdaki), Vali Toprak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Duran beraberinde İl Halk Sağlığı Müdürü ve İl Sağlık Müdürlüğü görevini bu güne kadar vekâleten yürüten Dr. Kemal Şener (fotoğrafta soldaki) ile birlikte Vali Toprak’ı makamında ziyaret ederek Dr. Şener’den bu görevi devraldığını ve göreve başladığını belirterek kendilerini kabullerinden dolayı Vali Toprak’a teşekkür etti.

Dr. Duran görevini en iyi şekilde yapmaya ve Malatyalı olması münasebeti ile de kendi memleketinde görev yapacak olmaktan ve hemşerilerine hizmet edecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek görevini en iyi şekilde yerine getirmek için tüm gayret ve çabayı göstereceğini ifade etti.

Vali Toprak’ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Dr. Duran’a hayırlı olsun dileklerini iletip görevinde başarılar dilerken bu güne kadar vekâleten yürütmüş olduğu İl Sağlık Müdürlüğü görevinden dolayı da Dr. Şener’e teşekkür etti.

Malatya İl Sağlık Müdürlüğü görevi, Dr. Nail Umay'ın, FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınıp mahkemece adli kontrolle serbest bırakılmasına rağmen  görevden uzaklaştırılmasıyla boşalmıştı.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

saglikmuduru

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Hamit (7 yıl önce)
    Merhaba, Nereli olup olmadığını merak edeceğimize, işin ehli olup olmadığını merak etsek daha doğru olmaz mı? 'Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz' diye güzel bir sözümüz var. Yeni atanan müdürümüze hayırlı olsun diyelim ve başarılar dileyelim. Yapacağı çalışmaların takipçisi olacağımızı ve her yapılan iyi çalışma için, şimdideden müdürümüzün nereli olup olmadığına bakmaksızın alkışlayacağımızı söyleyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    Nedir bu makam ziyaretleri. Yasaklayacaksın aslında. Sonra iade-i ziyaretler. Bu değerli zamanınızı halka hizmet için ayırın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa coskun (7 yıl önce)
    Dr.duran Malatyalı Doğanşehir söğüt kasabasından babası eskiden söğüt beldesinin belediye başkanı idi sacmalama kadir
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf paşa (7 yıl önce)
    Ahmet arkadaşımız doğru söylüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 yıl önce)
    bilip bilmeden konusma adam dogansehir sogut kasabasindan...
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (7 yıl önce)
    yine ithal müdür gözümüz aydın malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf paşa (7 yıl önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    Doğanşehirli
    0
    0
    Yanıtla