SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Şarkıya Hazırlık

A- A+ PAYLAŞ

"Korolar Çarpışıyor" programında birinci gelecek koronun vilayetine okul yapılacak olması nedeniyle bunu Malatya'ya kazandırmaya çalışan protokol üyeleri, sanatçı Kutsi ve koro üyeleriyle biraraya geldi.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesindeki bir bahçede yapılan toplantıya; Vali Halil İbrahim Daşöz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, sanatçı Kutsi ve koro üyeleri, Musiki Derneği Başkanı Tunç Yıldırım, 91 Bin Dev Öğrenci Proje Kurulu üyeleri katıldı.

Show TV'de pazartesi akşamları yayınlanan Korolar Çarpışıyor programının geçen hafta birincisi olan Malatya Korosu, önümüzdeki pazartesi günü için de bir prova gerçekleştirdi. "Ben insan değil miyim?" isimli parçanın provası sanatçı Kutsi eşliğinde gerçekleştirilirken, bu hafta da birinci olmak için çaba gösterecekler.

Vali Halil İbrahim Daşöz burada yaptığı konuşmada, "Bu programı Malatyalılar yakından izliyor ve destek veriyor. Final sonunda birinci olacak koronun iline okul yapılacak olması da çok anlamlı. Üç hafta kaldı, Malatya korosu iyi gidiyor. Bundan sonraki 3 hafta da iyi gitmesi için destekler sürdürülmeli. Zaten 91 Bin Dev Öğrenci Proje Kurulu üyeleri desteklerini sürdürüyor. Bu programlar sonunda siz koro olarak, Malatya ise şehir olarak şampiyon olmalıdır" dedi.

91 Bin Dev Öğrenci Proje Kurulu üyesi bir öğrencinin, "Bizler büyük yüreğimizle boyumuzdan büyük işler yaptık. Korolar Çarpışıyor programına da desteklerimizi sürdüreceğiz" ifadesi davetlilerden büyük alkış aldı.

Bu arada, 91 Bin Dev Öğrenci Proje Kurulu üyeleri, sanatçı Kutsi'ye çiçek vererek başarılarının devamını diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız