SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Satış Süreci Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:28:35
Yeni Satış Süreci Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi’ne ait Özel İdare İş Merkezi’nin satışı için düzenlediği ihale ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. 

Malatya İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığınca verilen ilana göre, Özel İdare İş Merkezi için 15 Ağustos 2013 günü satış ihalesi düzenlenecek ve muhammen bedel ise 10 milyon 400 bin TL olacak.

İhaleyi kazanan kişi ya da firmanın, ihalenin onayından sonra 15 gün içinde ihale bedelinin yüzde 50’sini peşin, kalan kısmını da eşit 2 taksit içinde 1 Ekim ve 2 Aralık 2013 tarihlerinde ödeyecek.

Bundan bir önceki 18 Haziran 2013 tarihinde yapılan ihaleyi 11 milyon 310 bin lira teklifiyle kazanan kişinin sözleşmeyi imzalamaması ve 320 bin liralık teminatını yakması üzerine ihale iptal edilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız