SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Seferler

A- A+ PAYLAŞ

SunExpress, 1 yıl önce başlattığı İstanbul Sabiha Gökçen merkezli uçuşlarının sayısını artırıyor.

Anadolu şehirlerini, üç merkezi İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir ve Antalya'ya bağlama stratejisiyle hareket eden SunExpress, bu kapsamda 6 Temmuz'dan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen'den Gaziantep, Kayseri, Malatya ve Bodrum'a da uçmaya başlayacak. Yeni seferlerin eklenmesiyle, SunExpress'in İstanbul Sabiha Gökçen'den iç hatlarda uçtuğu şehir sayısı 14'e çıkacak.

SunExpress'in; İstanbul Sabiha Gökçen - Malatya uçuşları pazartesi ve çarşamba, Kayseri ve Gaziantep uçuşları ise salı ve cuma günleri karşılıklı olarak düzenlenecek. Sabiha Gökçen - Bodrum uçuşu çarşamba, Bodrum - Sabiha Gökçen uçuşu da cuma günleri yapılacak.

SunExpress'in, başlıca Anadolu şehirlerini yalnızca İstanbul'a değil, İzmir ve Antalya'ya da bağlayan tek havayolu şirketi olduğunu belirten Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, "SunExpress, düzenlediği bölgesel uçuşlarla Türk sivil havacılığında önemli bir misyonu yerine getiriyor.

Yeni başlayacak Gaziantep, Kayseri ve Malatya seferleriyle birlikte, iç hat uçuş ağımızın önemli bir parçasını tamamlamış olacağız. İstanbul Sabiha Gökçen'de ise ciddi bir büyüme yakaladık ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. Yeni destinasyonlar dahil, İstanbul'dan iç hatlarda 14 noktaya, haftada toplam 216 sefer düzenleyeceğiz.

Amacımız, İstanbul Sabiha Gökçen'den uçtuğumuz merkezlerin sayısını daha da çoğaltmak ve daha fazla Anadolu şehrine SunExpress'in güvenli ve kaliteli hizmetini ulaştırmak" dedi.

SunExpress'in ayrıca, İstanbul Sabiha Gökçen'den İzmir, Antalya, Diyarbakır, Adana ve Trabzon'a yaptığı seferlerin sayısı da artıracağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız