SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Seri Yakalamak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:27:17
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da kaleci Vedat Kapurtu ile orta saha oyuncusu Halil Zeybek, Alanyaspor maçını kazanarak, tekrar seri galibiyetler almak istediklerini ifade ettiler. 

Tecrübeli orta saha oyuncusu Halil Zeybek, üst üste önemli karşılaşmalar oynadıklarını belirterek, hafta sonu sahalarında oynayacakları Alanyaspor maçıyla birlikte tekrar seri galibiyetler elde etmek istediklerini söyledi. Zeybek, son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade ederek, “Bunu Altay maçında tekrarlamak istiyorduk. Ama şansız bir beraberlik aldık. Altay maçı öncesi yakaladığımız seriyi Alanyaspor maçıyla birlikte devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

Kaleci Vedat Kapurtu ise, Alanyaspor maçını kazanarak, seri galibiyetler yakalamak istediklerini vurgulayarak, “Hafta sonu sahamızda Alanyaspor ile önemli bir maç oynayacağız. Bu maçı kazanarak, tekrar bir seri yakalamak istiyoruz. Üst sıraları hedefliyoruz. Bunun için seri yakalamamız gerekiyor. İnşallah Alanyaspor maçı bizim için bir başlangıç olacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız