SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Sezon Hazırlıkları Başlıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:36:55
Yeni Sezon Hazırlıkları Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ
 
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor, yeni sezon hazırlıklarına yarın başlayacak. 
 
2 sezondur Malatya’yı BAL Ligi’nde temsil eden 44 Malatyaspor’un yeni sezon hazırlıklarına yarın başlayacağı bildirildi. Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan kulüp idari menajeri Ahmet Tayfun, yeni sezon öncesi iddialı bir kadro oluşturduklarını kaydederek, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini ifade etti. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap çalışmalarını Malatya’da yapacaklarını belirten Tayfun, “Takımımız yarın Malatya’da toplanarak, yeni sezon hazırlıklarına start verecek. 10 gün sürecek kamp çalışmalarının ardından takıma bayram izni vereceğiz. İznin ardından 23 Ağustos’ta Nevşehir’de ikinci etap kamp çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.
 
Tayfun, iddialı bir ekip kurduklarını kaydederek, “44 Malatyaspor, BAL Ligi’nde her zaman iddialı olmuştur. Bu anlamda da yeni sezona iddialı bir kadro kurduk. Tecrübeli teknik direktörümüz İsmail Tekin önderliğinde Malatya’ya ikinci bir profesyonel takımı kazandıracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
 
En büyük sıkıntılarının tesis olduğuna değinen Tayfun, “Amacımız Malatya futbolunu iyi yerlere taşımak. Profesyonel takımımız olan Yeni Malatyaspor’un arkasında itici bir güç olmanın yanı sıra, takıma katkı sağlamak istiyoruz. Nitekim Yeni Malatyaspor’a futbolcu kazandırmak bizim için şampiyonluktan daha önemli. 44 Malatyaspor olarak Malatya’yı her zaman en iyi şekilde temsil etme amacındayız. Bu anlamda da en büyük eksiğimiz tesis. Bu noktada Yeşiltepe Tesisi'nin kulübümüze tahsis edilmesi için gerekli girişimlerde bulunduk. Malatya Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır, Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanımız Sayın Ertan Mumcu ve mülki amirlerimizin bu konuda duyarsız kalmayacağına inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.
 
Tayfun, 44 Malatyaspor’un Malatya futboluna renk kattığını da belirterek, “En büyük amacımız Malatya futbolunu daha iyi yerlere getirerek, geçtiğimiz senelerde futbolda yaşamış olduğumuz kötü imajı ortadan kaldırmaktır. Bu manada Yeni Malatyaspor ve bizim başarılı olmamız gerektiğine inanıyoruz. Bunun içinde kulüp olarak elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız