SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:51:11
Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 

2012-2013 sezonunda Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi’nde ilk kez mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını hızlandırdı. Yeşiltepe Stadı’nda yeni sezon çalışmalarının startını veren Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Antrenör Songül Adak ile anlaştı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü 2. Başkanı Abdullah Şiroğlu, takımın Yeşiltepe Stadı’nda yeni sezon hazırlıkları kapsamında antrenmanlarını sürdürdüğünü belirterek, “Malatya Bayanlar Spor Kulübü olarak geçtiğimiz sezon Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi’nde ilk kez mücadele ettik. Takım olarak kısıtlı imkanlarımıza rağmen ligi başarılı bir şekilde tamamladık. Bu kapsamda geçtiğimiz sezon gördüğümüz eksikleri, sezon öncesinde tamamlamak için çalışmalarımıza başladık. Bu kapsamda daha önceden Gaziantep Fıstıkspor’da da forma giyen eski milli sporcu ve İnönü Üniversitesi BESYO Antrenörlük Bölümü Mezunu Songül Adak ile anlaştık. Hocamız yeni sezonda teknik sorumlumuz Cafer Aypan’ın yardımcılığını yapacak. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

TFF tarafından gerçekleştirilen kız futbol projelerine kulüp olarak destek verdiklerini de kaydeden Şiroğlu, “TFF tarafından Türkiye genelinde 4 ilde düzenlenen kız futbol projesine, Malatya Bayanlar Spor Kulübü olarak destek veriyoruz. Proje kapsamında Malatya’da çeşitli okullarla iş birliği içerisinde bayan futbolunun daha da gelişmesi adına çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.

Şiroğlu, Haziran ayı içerisinde Yıldız ve Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonasına katılacaklarını da sözlerine ekleyerek, “Biz kulüp olarak altyapıya da büyük önem veriyoruz. Bu anlamda altyapıda forma giyen sporcularımızın deneyim kazanmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen bütün şampiyona ve turnuvalara katılıyoruz. Haziran ayı içerisinde de Yıldız ve Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası yapılacak. Kulüp olarak şampiyonaya başvurumuzu yaptık” ifadesini kullandı.

Şiroğlu, Malatya’da ilk bayan futbol okulunu kurma projelerinin olduğunu da ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız