SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Sezon Hazırlıkları..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü yüzücüleri yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Kapalı Yüzme Havuzu'nda Antrenör Ercan Karadoğan nezaretinde çalışmalara başlayan görme engelli sporcular İzzet Yaylar, Helin İdil Özdemir ve Baver Jiyan Aydın performanslarıyla göz doldurdu.

Yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili bilgiler veren Malatya Görme Engelliler Derneği Kulüp Başkanı Şerif Büyüktaş, hedeflerinin 2011 yılında 10altın madalya kazanmak olduğunu söyledi. Fırat, yeni sezon hazırlıklarının başladığını ifade ederek, "2010 yılında Türkiye genelinde 79 kulüp arasında 5 altın, 2 gümüş, 2De bronz madalya alarak Türkiye ikincisi olduk. Bu başarı bizleri şımartmamalı ve daha yüksek başarılara imza atmalıyız. Bu nedenle işi sıkı tuttuk. Ercan Karadoğan antrenörümüz gözetiminde sporcularımız hazırlıklara başladı. 2010 yılında Helin kızımızda stil hatası vardı, bunu düzeltiyoruz. Bu yıl ki hedefimiz 10 altın madalya kazanmak. Bu sadece bizim başarımız değil tüm Malatya'nın başarısı ve bunu herkesin kucaklaması gerekiyor" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız