SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Sezon Heyecanı 19 Ağustos'ta Başlıyor

0
Güncellendi - 2016-08-16 03:22:47
Yeni Sezon Heyecanı 19 Ağustos'ta Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de yeni sezon heyecanı 19 Ağustos’ta oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak. Yeni sezonda birçok takım şampiyonluk ve Play-Off potasında yer almak için mücadele edecek. Yeni Malatyaspor, sezonun ilk maçını 20 Ağustos Cumartesi gecesi deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacak.

TFF 1. Lig’de 2016-2017 sezonuna katılacak 18 takımdan 13’ü daha önce Süper Lig’de mücadele eden ekiplerden oluşması büyük dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’den düşen Mersin İdmanyurdu, Sivasspor ve Eskişehirspor ile 2. Lig’den 1. Lige yükselen Manisaspor, Ümraniyespğor ve Bandırmaspor’un yanı sıra Adana Demirspor, Altınordu, Boluspor, Denizlispor, Elazığspor, Balıkesirspor, Büyükşehir Gaziantepspor, Giresunspor, Göztepe, Samsunspor, Şanlıurfaspor, Yeni Malatyaspor ligde mücadele edecek.

TFF 1. Lig'de takımlar çift devreli lig usulüne göre karşılaşacak. Müsabakalar sonrasında son 3 sırada yer alacak takımlar, Spor Toto 2. Lig'e yükselecek. İlk iki sırayı alacak takımlar ise direkt Spor Toto Süper Lig'e çıkma şansını eline alacak. 3, 4, 5 ve 6. sırada yer alacak takımlar ise Spor Toto Süper Lig'e yükselecek son takımı belirlemek üzere Play-Off müsabakaları yapacak. Çift maç eleme sistemine göre yapılacak Play-Off mücadelesinde, kazanan takımlar, final müsabakasına çıkacak. Tarafsız sahada tek maç eleme usulüyle oynanacak final maçında kazanan takım, Spor Toto Süper Lig'e çıkacak 3. takım olacak.

Öte yandan 4 sezondur PTT 1. Lig olan ligin adının ne olacağı konusu netlik kazanmadı. PTT ile sponsorluk anlaşmasının sona ermesinin ardından ligin adı TFF 1. Lig olurken, yeni bir sponsor anlaşması yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu oldu.

Yeni Malatya Gazetesi

ptt1.lig

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız