SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Sezona En İyi Şekilde Hazırlanıyoruz"

0
Güncellendi - 2016-08-02 02:01:42
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, kamp çalışmalarının verimli geçtiğini ifade ederek, “Çalışmalarımız gayet iyi geçiyor. Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Zorlu geçecek olan ligde, Play-Off potası içerisinde yer alıp, Süper Lige çıkmak istiyoruz” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Abant’ta sürdüren Yeni Malatyaspor’da teknik heyet, futbolcuların performanslarından oldukça memnun. Adanaspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanan hazırlık karşılaşmalarında futbolcuların ortaya koyduğu mücadele, hırs ve istekten memnun kalan takımın teknik patronu Buz, takımını yeni sezona en iyi şekilde hazırlamak için yoğun bir mesai harcıyor.

Bu sezon PTT 1. Lig’de şampiyonluk ve Play-Off için birçok takımın yarış içerisinde olacağına dikkat çeken tecrübeli çalıştırıcı, zorlu ve enteresan geçecek olan ligde, Play-Off içerisinde yer almak istediklerini belirtti.

Buz, hedeflerinin Süper Lig olduğunu kaydederek, “Bu sezon birçok takım PTT 1. Lig’den Süper Lige çıkabilmek için kıyasıya bir mücadele verecek. O nedenle bu sezon oldukça enteresan, zorlu, çekişmeli ve bir o kadarda zevkli geçecek. Şöyle bir bakıldığında 12 takımın üst sıralar için yarış vereceği görülüyor. Bu takımlara arasında Yeni Malatyaspor da olacak. Play-Off potası içerisinde yer alıp, Süper Lige çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

Takımının performansından memnun olduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, şunları söyledi:

“Şuana kadar iki hazırlık karşılaşması oynadık. Birkaç hazırlık karşılaşması daha oynayacağız. Şuana kadar Adanaspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığımız hazırlık karşılaşmalarında iyi bir görüntümüz vardı. Futbolcularımız sahada istediklerimizi yerine getirmek için iyi bir mücadele veriyor. Bu gelecek adına bizleri umutlandırıyor. Kalan hazırlık maçlarında eksiklerimizi giderip, sezona hazır bir şekilde girmeyi planlıyoruz.”

Buz, Bolu Abant kampının 7 Ağustos’ta sona ereceğini ifade ederek, “Yeni transferlerimizin kamp çalışmalarında yer alması bizleri mutlu etti. Bunun yanında 3 oyuncu daha kampa katılacak. Kamp çalışmalarında kalan süreyi en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Sol açık ve forvet mevkiine de oyuncu aldıktan sonra transferi tamamlayıp, tamamen lige odaklanacağız” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız