SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Sezonda Umutluyuz"

0
Güncellendi - 2016-08-12 03:32:49
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor sportif direktörü Ali Ravcı, sezona iyi hazırlandıklarını belirterek, yeni sezon için umutlu olduklarını söyledi.

Yeni sezonun Yeni Malatyaspor camiasına hayırlı olması temennisinde bulunan Ravcı, “İki etaplı bir kamp çalışması yaptık. İlk etaptan itibaren kamp çalışmaları bizim için iyi geçti. Özelikle oyuncuların fizik-kondisyon yapıları ardından oynanan hazırlık maçları bizim için oldukça iyiydi. Hazırlık maçlarında yeni aldığımız oyuncuları görme fırsatı bulduk. Tabi skorlarına takılıp kalmıyoruz. Hazırlık maçlarını ölçü olarak görmüyoruz. Önemli olan lige iyi başlamak” dedi.

Ravcı, yeni katılan futbolcuların performanslarından memnun olduklarını kaydederek, şunları söyledi: “Yeni sezon kamp dönemi oldukça iyi geçti. Kamp döneminin ardından Malatya’da çalışmalara başladık. Eksiklerimiz var ama onlar yarın katılacak. Amutu’nun hafif sakatlığı var, tedavisi sürüyor. Azubuike milli takımda, o da turnuvaya göre aramıza katılacak. Yeni sezon için umutluyuz.”

Transfer çalışmalarını noktalamadıklarını ifade eden Ravcı, transfer dönemi devam ettikçe transfer yapabileceklerini belirtti.

Ravcı, takıma yeni katılan oyunculardan memnun olduklarını ifade ederek, “Sezona iyi başlamak istiyoruz. Bu sezon çok daha umutluyuz. İnşallah sezonun ilk maçına iyi başlarsak, gerisini getiririz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • SELÇUK (7 yıl önce)
    Bu kadro iş yapar.Ancak çok güçlü bir P.T.T ligi var.Bana göre süper lig den daha heyecanlı ve kaliteli maçlar olacak.İlk beş dahi Malatya sporumuz için büyük başarı olacaktır.Haydi hayırlısı olur inşallah.
    0
    0
    Yanıtla