SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Sezonu Açtılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:08:35
Yeni Sezonu Açtılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü-Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Yardımlaşma Derneği’nin (YADER) iş birliği ile yönetilen SHÇEK Spor Kulübü 2013-2014 futbol sezonu için hazırlıklarına başladı.

Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi’nce yapılan malzeme yardımı ile sezon öncesi hazırlıklarını Sanayi Spor Kulübünün tesislerinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Güler, YADER Başkanı Mehmet Çolak, Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürü Mehmet Aydın, Müdür Yardımcısı Çetin Doğan, SHÇEK Spor Kulübü Başkan Vekili İlhan Yabaş ile geçmiş dönemlerde Yurtlarda kalmış ve SHÇEK Spor Kulübünde forma giyenlerin katıldığı açılış töreni düzenlendi.

İl Müdür Oktay Taş, “Gençlerimizin sağlıklı ve bilinçli bir şekilde spor yapmaları amacı ile faaliyet gösteren kulübümüzün birinci amacı olan sosyal ve sportif anlamda kendilerini geliştirmeleridir. Daha sonrada yarışarak başarılar elde etmelerini arzulamaktayız” ifadelerini kullandı.

Halk Eğitim Merkezi Müdür Veysel Güler ise gençlerin her zaman yanında olacaklarını belirtti.

YADER Başkanı Mehmet Çolak da, “Genç kardeşlerimize yeni sezonda başarılar dilerim” diyerek, kulübe maddi ve manevi yardımda bulunanlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından iş adamı Abdurahman Kılık tarafından tatlı ve içecek ikramının ardından SHÇEK Spor ile daha önce bu kuruluşlarda kalan ve kulübün formasını giyenlerden oluşan takım karşı karşıya geldi karşılaşma 2-2 sonuçlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız