SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Sezonu Açtılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:52:38
Yeni Sezonu Açtılar
A- A+ PAYLAŞ
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi, yeni sezonu düzenlediği törenle açtı. 
 
Malatya İnönü Stadı’nda gerçekleştirilen açılış törenine Dilek Belediye Başkanı Yusuf Dalbudak, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, TFF MHK Üyesi Hamza Işın, Süper Lig hakemi Suat Arslanboğa, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, TFFHGD Malatya Şube Başkanı Mutlu Dalbudak, spor taban birliklerinin temsilcileri ile hakemler katıldı.
 
Açılış töreninde bir konuşma yapan TFF MHK Üyesi Hamza Işın, Malatya hakemliği için kendilerinin her şeyi yaptıklarını belirterek, bundan sonraki süreçte Malatyalı hakemlere büyük sorumluluk düştüğünü ifade etti.
 
MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir ise, Malatya amatör spor kulüpleri olarak her zaman hakemlerin yanında olduklarını söyledi.
TFFHGD Malatya Şube Başkanı Mutlu Dalbudak ise, Malatya’yı eski şaşalı günlerine döndürmek istediklerini belirtti.
 
Yapılan konuşmaların ardından Malatya hakemliğine katkıda bulunanlara teşekkür plaketi takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız